Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ali je FENDT........Lala iz Banata je napisao(la):Pa jel vidis u kakvom je stanju i da je star ko bibilija?
Matić je napisao(la):Dragster
Bio mi u planu da kupim jedan takav,ali sam imao neke probleme pa nisam kupio..doslja je napisao(la):Dali zna neko nesto o fendu 514
www.konedata.net tu imaš sve o traktorima kombajnimaworm je napisao(la):Narode treba mi sto informacija ako neko zna o modelu Fent 611LS 110ks ja mislim da je 1985.god, kakvi su im motori,menjaci,hidraulika, da li se kvare i koliko je tesko nabaviti deo, kakvi su kao potrosaci i da li uopste vredi uzeti tako nesto iako je traktor u dobrom stanju i komplet ispravan samo su mu gume zadnje malo istrosene i koliko bi takav traktor mogao da vredi ?Posto imam nesto u ponudi pa ako neko nesto zna o ovom bio bi mu zahvalan
worm je napisao(la):Narode treba mi sto informacija ako neko zna o modelu Fent 611LS 110ks ja mislim da je 1985.god, kakvi su im motori,menjaci,hidraulika, da li se kvare i koliko je tesko nabaviti deo, kakvi su kao potrosaci i da li uopste vredi uzeti tako nesto iako je traktor u dobrom stanju i komplet ispravan samo su mu gume zadnje malo istrosene i koliko bi takav traktor mogao da vredi ?Posto imam nesto u ponudi pa ako neko nesto zna o ovom bio bi mu zahvalan