Fendt

ztvrba.jpg

Evo teze stigla slicica , slikano pre nekoliko minuta. Fendt 714 , Amazon sejalica i ...

Sta znaci oznaka P kod Fendt 200 vario serije ?Za V i F znam ali ne znam sta znaci P.

doslja je napisao(la):
Dali zna neko nesto o fendu 514
Bio mi u planu da kupim jedan takav,ali sam imao neke probleme pa nisam kupio..

Traktor je strava,kabina jako udobona,mjenjač super,vozio sam ga i stvarno je ostavio na mene dobar dojam..
Svakao dobar izbor.. :ppozdrav:

Narode treba mi sto informacija ako neko zna o modelu Fent 611LS 110ks ja mislim da je 1985.god, kakvi su im motori,menjaci,hidraulika, da li se kvare i koliko je tesko nabaviti deo, kakvi su kao potrosaci i da li uopste vredi uzeti tako nesto iako je traktor u dobrom stanju i komplet ispravan samo su mu gume zadnje malo istrosene i koliko bi takav traktor mogao da vredi ?Posto imam nesto u ponudi pa ako neko nesto zna o ovom bio bi mu zahvalan

worm je napisao(la):
Narode treba mi sto informacija ako neko zna o modelu Fent 611LS 110ks ja mislim da je 1985.god, kakvi su im motori,menjaci,hidraulika, da li se kvare i koliko je tesko nabaviti deo, kakvi su kao potrosaci i da li uopste vredi uzeti tako nesto iako je traktor u dobrom stanju i komplet ispravan samo su mu gume zadnje malo istrosene i koliko bi takav traktor mogao da vredi ?Posto imam nesto u ponudi pa ako neko nesto zna o ovom bio bi mu zahvalan
www.konedata.net tu imaš sve o traktorima kombajnima

worm je napisao(la):

Motor je mwm. Dijelovi su dosta skupi za njega. Menjač je ZF-ov. Menjač je odličan i jak je. Imaju velik raspon brzina. Hidraulika također ZF-ova,jaka je hidraulka i vrlo je precizna.
Neznam kako kod vas. Kod nas se krpa svakako. I kupuje se i polovno i novo dijelove.
Kod nas se cijena krece od 10 000 - 15 000 eura. Sve zavisi u kakvom stanju je.
Inače ti fendtovi imaju jako puno radni sati. Čak i po 20 000 radni sati i više. Rijetko da ces nači koji ima manje radnih sati.
Taj traktor uglavnom svi fendtovi osim ovih manji. Za njih neznam. Imaju uljno kvačilo. Nemaju lamelu i to je vrlo odlcna stvar koja štiti menjača. Jer ga nemožeš presili. Ubaci u najveću brzinu i on neće crknuti. Ili drži kočnicu on neće isto crknuti a niti krenit dok ne pustiš kočnicu.

a kako je za delove za motor, rede li se jos ti motori i gde i koliko bi tako izradjeni motori mogli jos da izguraju ako se dobro odrzavaju, znas li mozda kakvi su potrosaci
Post je spojen: [time]1290782178[/time]

Nazad
Vrh