Fendt

Sumadinac-Gruzanin je napisao(la):
Ko je kod nas zastupnik fendta ?

Inter Agrar Srb

Prodaja traktora Fendt i poljoprivrednih masina Kverneland

Adresa:
Sentandrejski put 165

21000 Novi Sad

Tel:

021 641 23 55

Mob:
065 8 645 079 - ovlasceni servis arma-agro

E-mail:

info@inter-agrar.com

steva 1984 je napisao(la):
Serije traktora bilo zapadnih ruskih ili domacih iz 70-tih i 80-tih godina po kvalitetu nemoze da se poredi sa danasnjim.Evo primer kombinat kod nas radnici su oko 2000 godine poceli da voze John deere 8100 i slicne serije eno i dan danas pice kaze mi traktorista da su to bas iz amerike uvezeni onda kaze odavno mu je sat prebacio 10000 rs pre mesec dana ih video u oranju pitam traktoristu kaplje ti nafta na cevi do pumpe sto nepopravite a kaze nemozemo da stignemo sef kaze samo teraj samo menjaju ulje i neke sitnice ali motor i menjac su ekstra a ovi noviji sad nemogu da se porede zasto neznam kaze da se dosta cesce kvare nemogu da izdrze toliko radnih sati ko ovi

Imaju pre osjetljiv sustav ubrizgavanja goriva za naše smeće od goriva što koristimo. :( :sta:
Dok ovi stariji gutaju sve i svašta.

@nikola94
Samo ti kupi Fendta 312 , a mozes i bilo kog "novijeg" i nema da pogresis a cena , pa sad , nisi ti toliko bogat da bi kupovao jeftine stvari.... :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:
33d8new.jpg

s2fjf6.jpg

x1y90x.jpg

:D

IPON je napisao(la):
nikola94 je napisao(la):
dali zna neko da mi kaze nesto vise o fendt-u 312 vario TMS..........
r7u8f5.jpg
....hvala unapred :cao:
odes na Fendt sajt http://www.fendt.com/int/
i kliknes na "Configurator" (desno, dole)
i odaberš model koji te interesuje i oprema koja te interesuje....
iii to ti je okvirna cena
tamo pise da je fendt312 --- 89229eura standardna oprema
Ti mozes i nesto da mu skine pa ce biti jeftiniji ili da se cenkaš sa našim dilerima pa mozda dobijes nesto bolju ponudu, mada :))))
Neko se cudio kad sam pitao dal' polovan 65000 E... ::namigivanje::

kako je fendt 312 u fendt konfiguratoru skuplji malo manje od 4000 evra od fendta 207 vario? Nikako mi nije jasno.Fendt 207 vario je 86045 evra.

cicimoric je napisao(la):
IMT-550 je napisao(la):
Neznam tacno , ali cini mi se da su cene Fendt-ova kod nas nize , bar koliko znam za 312 a i 936 ... :sta: ::svaka cast::

bas tako i ja sam to primetio jos odavno

bila reklama u poljoprivredniku 936 je kostao 172.000 eura ako se dobro secam a tamo u konfiguratoru je 240.000 eura
Eto , ipak sam upravu , pa znam iz pouzdanih izvora od Zike Ostojica iz Uljme ja mislim da znas na koga mislim , da je prosle godine znaci 2010 u maju kupio 936 i na 5 godina sa lizingom ga izadje oko 200000 tako da je kod nas Fendt jeftiniji :haha: :haha: :haha: naravno u odnosu na konfigurator... :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

ko bude odlucio da kupi fenda neka mi se javi. a koliko je istina da) nisam toliko bogat da bih kupovao jeftine stvari to mogu da posvedoce ljudi koji su to isto mislili ::novac:: :zli: to sto ti je zika rekao je istina oko 200000 ::novac:: je izasao 936

Ne znam da li im se isplati da naprave losije Fentove samo za nase trziste ili imaju jos takvih trzista. Josuvek se licno nisam uverio , ali svi pricaju da ne ide ista roba za Srbiju i njoj slicne zemlje i za zapadno trziste.

Dragane ,svaka roba pa i hrana nije ista za nase trziste i trzista zapadne evrope ,amerike i bogatih zemalja .Nista to nije cudno,bar meni.

Dali fabrika ima računa da ih daje jeftinije da bi se probili na tržištu? Do pre nekoliko godina ih je jako malo bilo kod nas.

dragan82 je napisao(la):
Ne znam da li im se isplati da naprave losije Fentove samo za nase trziste ili imaju jos takvih trzista. Josuvek se licno nisam uverio , ali svi pricaju da ne ide ista roba za Srbiju i njoj slicne zemlje i za zapadno trziste.

Ne postoje ni teoretski dva apsolutno identična traktora (ma koliko se trudili). Postoje i tolerancije u izradi delova. Ne mislite valjda da nema grešaka kod njih. Ne baca se to tek tako. U svakoj serijskoj proizvodnji ima više nivoa kvaliteta gotovog proizvoda.
:ppozdrav:

dejan 77 je napisao(la):
ko bude odlucio da kupi fenda neka mi se javi. a koliko je istina da) nisam toliko bogat da bih kupovao jeftine stvari to mogu da posvedoce ljudi koji su to isto mislili ::novac:: :zli: to sto ti je zika rekao je istina oko 200000 ::novac:: je izasao 936
Pa to dokazuje da sam ozbiljan.... :ppozdrav: :cao:

Nazad
Vrh