S
Sumadinac-Gruzanin
Guest
naopako ,kao da ljudi ciste wc ee a ne stalu .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sumadinac-Gruzanin je napisao(la):ma pusti te svajcarce u pm. Nego ima li neko slike fenta 207 vario , standardnog nigde nisam nasao na netu slike tog traktora.Kopka me da vidim kako izgleda.
oces da ga kupisSumadinac-Gruzanin je napisao(la):ma pusti te svajcarce u pm. Nego ima li neko slike fenta 207 vario , standardnog nigde nisam nasao na netu slike tog traktora.Kopka me da vidim kako izgleda.
@Šumadinac Gružanin,potpuno si u pravu stvarno izgleda nezgrapno,a treba mnogoSumadinac-Gruzanin je napisao(la):Necu mnogo je nekako uzak i visok .Da je siri uzeo bih ga .
bezi od tog oglasa! ja sam taj traktor jos u martu video na oglasima,tada se kao nalazio u španiji.dopisivao sam se sa navodno prodavcem,trazio mi pare unapred pa onda da ga kao doveze.ako hoces mogu i adresu da ti posaljemdiklofen je napisao(la):Našao sam ovaj traktor na oglasima.Traži za njega 7900eura bez PDV sa transportom bilo gde po EU i svim potrebnim papirima.Malo mi je mala cena za ovakvu zver.Dopisujem se sa tim Austrijancem dva dana i sad čekam da mi kaže gde je tačno traktor pa da ga moj drugar iz Beča pogleda.Šta Vi mislite o čemu se radi.Kaže da je perfektan i da u njivu nije ušao već radio u nekoj firmi njegove ćerke za utovar ,istovar,transport.Ima oko 6000 sati.
Fendt-511-1995-116hp