Fendt

naopako ,kao da ljudi ciste wc ee a ne stalu .

**greška ti EU, kakvi su im propisi još malo pa se krava, konj... neće smjeti na na njivi da poseru. Izvinjavam se zbog vulgarnih riječi ali nisam mogo da ne komentiram

Pazite imaju i ovaj zakon. Ko ima bazen za silazu moraju da imaju i septicku jamu za istu. Da ne bi ono sirce ili kiselina iz silaze otisla po zemljiste i zagadila. Pa zato oni drze silazu u silosima. Oni nesmeju kao mi da drze silazu na sred njive i da preko folije stave gume. :zli:

ma pusti te svajcarce u pm. Nego ima li neko slike fenta 207 vario , standardnog nigde nisam nasao na netu slike tog traktora.Kopka me da vidim kako izgleda.

Sumadinac-Gruzanin je napisao(la):
ma pusti te svajcarce u pm. Nego ima li neko slike fenta 207 vario , standardnog nigde nisam nasao na netu slike tog traktora.Kopka me da vidim kako izgleda.
Fendt-Fendt-207-VA-Vario-838160.jpg

oces da ga kupis

Necu mnogo je nekako uzak i visok .Da je siri uzeo bih ga .

Necu mnogo je nekako uzak i visok .Da je siri uzeo bih ga .
@Šumadinac Gružanin,potpuno si u pravu ::lose:: stvarno izgleda nezgrapno,a treba mnogo ::novac:: ::novac:: ::novac::

ja nemam vinograd tako da mi ovako uzak traktor ne treba a treba za sve poslove plus rad sa utovarivacem

Našao sam ovaj traktor na oglasima.Traži za njega 7900eura bez PDV sa transportom bilo gde po EU i svim potrebnim papirima.Malo mi je mala cena za ovakvu zver.Dopisujem se sa tim Austrijancem dva dana i sad čekam da mi kaže gde je tačno traktor pa da ga moj drugar iz Beča pogleda.Šta Vi mislite o čemu se radi.Kaže da je perfektan i da u njivu nije ušao već radio u nekoj firmi njegove ćerke za utovar ,istovar,transport.Ima oko 6000 sati.
24lr7lv.jpg

2qib9z9.jpg

Fendt-511-1995-116hp

Da ne bude kad odeš tamo: onog smo juče prodali, a sad imamo još jednog isto dobrog, ali manje lepog... Kao u oglasima na pozivni 013: imt 539 star 2 godine 2000 evra.... :zli:

s
diklofen je napisao(la):
Našao sam ovaj traktor na oglasima.Traži za njega 7900eura bez PDV sa transportom bilo gde po EU i svim potrebnim papirima.Malo mi je mala cena za ovakvu zver.Dopisujem se sa tim Austrijancem dva dana i sad čekam da mi kaže gde je tačno traktor pa da ga moj drugar iz Beča pogleda.Šta Vi mislite o čemu se radi.Kaže da je perfektan i da u njivu nije ušao već radio u nekoj firmi njegove ćerke za utovar ,istovar,transport.Ima oko 6000 sati.
24lr7lv.jpg

2qib9z9.jpg

Fendt-511-1995-116hp
bezi od tog oglasa! ja sam taj traktor jos u martu video na oglasima,tada se kao nalazio u španiji.dopisivao sam se sa navodno prodavcem,trazio mi pare unapred pa onda da ga kao doveze.ako hoces mogu i adresu da ti posaljem :sta: :cao:

Ovoga su prepuni autooglasi, sad pocelo i na traktore :haha: :haha: :haha:
Sta sve mangupi nece probati. :zli:

Nazad
Vrh