Fendt

evo jedan Fendt iz moga kraja 306-ica
dsc00017hn.jpg

Zdravo Tomibrzic. Josuvek se ne zna cena ovog fendta , kao i to da li ce da se proda. Samo znam da ima 9900r.h. i da mu je otisao dihtung glave. :cao:

Imene bas zanima. Raspitacu se , pa cu sve novosti staviti ovde da svi vidimo. :cao:

slatix je napisao(la):
20042010111.jpg

20042010114.jpg

Evo i ja ću jednog vozat ako bog da, firma obnavlja mehanizaciju.
pa ako radis u vupiku sigurno da hoces jer to je kupio todoric(kao uostalom i sve u slavoniji) a on samo fendta vozi tak da je jedan sigurno tvoj... svaka cast sam naprijed....

Sumadinac-Gruzanin je napisao(la):
E sto me ne pogodi ona 7. na lotou od 4800000 evra sad bi jedan od 70 KS nov vozio sa prednjim utovarivacem

kada bih dobio te novce poslednje o čemu bih razmišljao su traktori i njive

vfegwl.jpg
75.000 eura naravno sa pdv-om kod vas i ako netko slucajno nije vidio prodan je.... danas sam imao priliku voziti 936 vario par metara napred par nazad i mogu vam reci da za to ipak treba dobra edukacija ono je space shutlle ne traktor.....

Ja sam bio u nedelju, i Fendt 210 nije bio prodat, nije bilo ni tih nalepnica po njemu, bili su u nedelju prodati samo 415 i jos jedan veci.... to su polepili posle podne ovi iz bakne valjda sto saju kredite

Balgo onom ko ce voziti ovu makinu, ja kad bih ovo uzeo, auto bi koristio samo na relacijama preko 50KM sve bih isao sa Fendoljinijem :haha: :haha: :haha:

P.S. Lepo fino obucem novo odelo, stavim novu kravatu, odem kod pumpadzije, i kazem- Pumpadzija poslo me Nurko da mi u Fendalja sipas dizela sa sto vise oktana. :haha: :haha: :haha: :haha:

nq61k6.jpg

Evo najzad slike Fendta kojeg sam vozio na poslu kada sam radio u manez. Ovaj Fendt je tada sluzio samo za ravnanje terena gde konji treniraju. A kasnije su mu ubacili i Frontal sa dva prikljucka: krokodil i kasika za pesak. To je odprilike kostalo oko 8000e.

Zdravo svima . Juce sam saznao cenu ovog Fendta. Slike ste vec videli na predhodnoj stranici gde se moj sin juri oko njega. On kosta 13000f= 9100e. Garaza mu je zamenila dihtung glave i sad je sve uredu. A gazda je u medjuvremenu kupio drugi traktor pa je ovog ostavio u garazu da ga garaza proda. Oni kazu da je sve ispravno na njemu. A jacina mu je 70 ili 75konja nisam bas tacno siguran. Znam da ima 3 klipa. Bas sam ih vido kad ga otvorili. :cao:

tomybrzic je napisao(la):
vfegwl.jpg
75.000 eura naravno sa pdv-om kod vas i ako netko slucajno nije vidio prodan je.... danas sam imao priliku voziti 936 vario par metara napred par nazad i mogu vam reci da za to ipak treba dobra edukacija ono je space shutlle ne traktor.....
Onaj Fend 312 pored ove 210-ke je kupio jedan covek iz sela koje se granici sa atarom mog sela,e sad koliko para :sta: ali posto ga poznajem pitacu ga kad se sretnemo negde u ataru,ali koliko god da kosta mislim i znam da je to puno ::novac:: za traktor te snage 105-110 ks.......
x2tbg3.jpg

Ma de smo mi od Fendova ,jedva da novog Rusa mogu kupiti a ne novog fenda pobogu ljudi
Sta mi vredi da gledam nestio sto nemogu imati nego de davidimo stacemo sa ovim sto imamao .

isidor je napisao(la):
Ma de smo mi od Fendova ,jedva da novog Rusa mogu kupiti a ne novog fenda pobogu ljudi
Sta mi vredi da gledam nestio sto nemogu imati nego de davidimo stacemo sa ovim sto imamao .
pajdo u pravu si jer kako sad situacija stoji pšenica je osla u k...c soja sam sto nije repa i ostale kulture takodzer tak da ce biti dobro sam da prezivimo i ovu godinu, a o fendtu cemo razmisljati samo, hm za sada a daj boze da ga vec nagodinu kupimo, he he he he

IMT-550 je napisao(la):
tomybrzic je napisao(la):
vfegwl.jpg
Onaj Fend 312 pored ove 210-ke je kupio jedan covek iz sela koje se granici sa atarom mog sela,e sad koliko para :sta: ali posto ga poznajem pitacu ga kad se sretnemo negde u ataru,ali koliko god da kosta mislim i znam da je to puno ::novac:: za traktor te snage 105-110 ks.......
x2tbg3.jpg

Druze Fendt 210 ima 110KS, a taj pored njega je 312 i on ima 30 konja vise tj. 140KS kako mi covek rece *ali ja mislim da on ima 120-130KS, 312 je kostala 81.000e bas sam razgovarao na sajmu sa covekom na fendovom standu koji mi je rekao da mali Fendt 210 kosta 77.000e a ovaj veci i jaci za 30KS 81.000e, jer je kako je rekao veca carina na malog 210, kao ima u Srbiji da se kupi trator te snage, pa zato i takva cena, a inace mali Fendt sam gledao u Italiji kosta od 65.000-70.000 evra zavisno od opreme valjda.

e i ja sam skontao da su traktori oko nase srbije mnogo jeftiniji ::novac::,ovim nasim dilerima nikad para dosta.
Kad odes da kupujes mozes se odma cenkati za 10 000 evrica manje.

prvo nas drzava pljacka sa njihovim carinama i porezima a onda dileri sa svojim visokim cenama ::lose::

Nazad
Vrh