tomybrzic
Član
pošto je ovaj zmaj??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pa ako radis u vupiku sigurno da hoces jer to je kupio todoric(kao uostalom i sve u slavoniji) a on samo fendta vozi tak da je jedan sigurno tvoj... svaka cast sam naprijed....slatix je napisao(la):
Evo i ja ću jednog vozat ako bog da, firma obnavlja mehanizaciju.
Sumadinac-Gruzanin je napisao(la):E sto me ne pogodi ona 7. na lotou od 4800000 evra sad bi jedan od 70 KS nov vozio sa prednjim utovarivacem
Onaj Fend 312 pored ove 210-ke je kupio jedan covek iz sela koje se granici sa atarom mog sela,e sad koliko para ali posto ga poznajem pitacu ga kad se sretnemo negde u ataru,ali koliko god da kosta mislim i znam da je to puno za traktor te snage 105-110 ks.......tomybrzic je napisao(la):75.000 eura naravno sa pdv-om kod vas i ako netko slucajno nije vidio prodan je.... danas sam imao priliku voziti 936 vario par metara napred par nazad i mogu vam reci da za to ipak treba dobra edukacija ono je space shutlle ne traktor.....
pajdo u pravu si jer kako sad situacija stoji pšenica je osla u k...c soja sam sto nije repa i ostale kulture takodzer tak da ce biti dobro sam da prezivimo i ovu godinu, a o fendtu cemo razmisljati samo, hm za sada a daj boze da ga vec nagodinu kupimo, he he he heisidor je napisao(la):Ma de smo mi od Fendova ,jedva da novog Rusa mogu kupiti a ne novog fenda pobogu ljudi
Sta mi vredi da gledam nestio sto nemogu imati nego de davidimo stacemo sa ovim sto imamao .
IMT-550 je napisao(la):Onaj Fend 312 pored ove 210-ke je kupio jedan covek iz sela koje se granici sa atarom mog sela,e sad koliko para ali posto ga poznajem pitacu ga kad se sretnemo negde u ataru,ali koliko god da kosta mislim i znam da je to puno za traktor te snage 105-110 ks.......tomybrzic je napisao(la):75.000 eura naravno sa pdv-om kod vas i ako netko slucajno nije vidio prodan je.... danas sam imao priliku voziti 936 vario par metara napred par nazad i mogu vam reci da za to ipak treba dobra edukacija ono je space shutlle ne traktor.....