dobrodol
Član
Ma to su štopaljke s one prikolice što sam remontovao....
Nisam hteo da kupujem nove, jer su ove Saturnus, unutra je stvarno kvalitetno mesingano, oni pipci što naležu na donji deo sijalice ( + ) , su isto fantastično elastični pa sam odlučio da ih detaljno očistim i sredim, pa vratim u funkciju....
Ostalo mi one "sjajne" farbe u spreju, pa sam namolovao "fokus leće", stop svetla i žmigavca...
A stao mi mozak, gde koja sijalica ide...
Dukej, sva ležišta sijalica su ista, ne može se po tome odrediti...
Nekad je pisalo 21w, pa opet 21w i na kraju 5w, i onda je lako odrediti šta je pozicija a šta je stop....
Ovde nije pisalo, a kad sam skidao, nije mi palo na pamet da obratim pažnju na redosled sijalica....
Stavio sam poziciju u sredinu, sijalica 12v5w...
Za žmigavac i stop svetlo, 12v21w..
Nek traju dok se ne polupaju, pa će najverovatnije onda ići led svetlo...
Otom-potom....
Nisam hteo da kupujem nove, jer su ove Saturnus, unutra je stvarno kvalitetno mesingano, oni pipci što naležu na donji deo sijalice ( + ) , su isto fantastično elastični pa sam odlučio da ih detaljno očistim i sredim, pa vratim u funkciju....
Ostalo mi one "sjajne" farbe u spreju, pa sam namolovao "fokus leće", stop svetla i žmigavca...
A stao mi mozak, gde koja sijalica ide...
Dukej, sva ležišta sijalica su ista, ne može se po tome odrediti...
Nekad je pisalo 21w, pa opet 21w i na kraju 5w, i onda je lako odrediti šta je pozicija a šta je stop....
Ovde nije pisalo, a kad sam skidao, nije mi palo na pamet da obratim pažnju na redosled sijalica....
Stavio sam poziciju u sredinu, sijalica 12v5w...
Za žmigavac i stop svetlo, 12v21w..
Nek traju dok se ne polupaju, pa će najverovatnije onda ići led svetlo...
Otom-potom....