Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zvao ih tada kad si napisao ovo i tražio sam hella farove za 577 i rekli mi da imaju samo 1 na stanju ali treba da im stigne hella program i ostavio sam im broj telefona da mi jave. Danas, posle više od mesec dana zovem opet, pošto se oni nisu javljali i kažu mi kako hella nikad nije pravila te farove...! Ko je tu lud sad ebem li ga.
Ko god da je taj Helin far košta duplo više od Wesema a,ništa duže neće trajati.Da vas podsetim da Wesem radi farove za prvu ugradnju a,neke farove proizvodi i za samu Hellu.Ko je zastupnik hele u Srbiji?
Maticu je su ovakve, kad sam hteo da ih kupim prodavac mi je rekao (posto sam dobar sa njim) da ne kupujem jer brzo crknu, dok gledam putem nema ko ih nije stavio.Ne znam šta da ti kažem.Imam i sam te 21.oktobar na traktoru i prikolici, rade nije da ne rade.Držim ih samo iz razloga što ne sede i ne gube funkciju kao one vašarske no name gde se kroz vreme ne nazire sijalica kada upališ poziciju ili daš žmigavac.Na drugoj prikolici imam led lampe made in P.R.C, služe lepo samo mi se ne sviđaju što su prejake, hoće oči da isteraju onome ko ide iza mene noću.Treba da menjam lampe na kamionki pa sam takođe u nebranom grožđu oko izbora istih a po svemu sudeći biće to led jer su mi kućišta original Saturnus ali sama stakla, lampe ili kako se već zovu no name koje nakon godinu dana izgube funkciju pa me to opasno nervira.
Ja sam naknadno namestio dva napred i dva nazad na kabinu, plus jos dva fabricka na krilima pozadi, nisu pravili nikakvo pitanje..Da li sa zadnjim led svetlima moze da prodje tehnicki pregled?