Naprijed ti je bolje spot ili nesto sto baca dalje , za nazad bolje flod ili nesto slicno sto rasipa vise.
Takodje pravila nema , kinezi lazu sto se tice jacine , ja ova sto sam kupio sa allexpressa imao dobre komentare plus ima trgovinu u europi i ne placas carinu ako si u EU. Napisao 60W svaki , ima 2 diode , broj dioda nista ne znaci skupe diode mogu biti jako jake , vecinom u flod ugradjuju od 3W ili slabije.U spot ubacuju jace diode , u mom slucaju stvarna potrosnja oko 27W , izmjerena na ispravljacu za 12V napajanja 2,52A potrosnja a za 13V je 2,2A i ako povecavas napon amperaza opada i uvjek svijetle isto.
Kupio sam LED H4 zarulje u rusa i mogu reci da original farovi svijetle bolje 5x , a stvarna snaga je samo 17W koju trose izmjereno iako pise nakutiji 50W. Inace mi je nesto sa instalacijom lose , izgleda negdje kontakti pa ni original halogeni nisu vukli punih 50W nesto manje ali u odnosu kad sam stavio LED H4 zarulju su skiljili. U prometu nisam vozio , ali kako traktor ima visoko svijetla pitanje da li bi ovi sto idu u susret brojali blizu i dalju .....
Tako da nekih pravila nema , kinezi prave i kvalitetnije a skuplje i jeftinije i losije , i pisu svasta , najbolje ako negdje vidis kako radi ili vecinom preko interneta ostavljaju komentare i dosta njih izmjeri i slika stvarno stanje a ne ono sto trgovac pise pa je neki orjentir kod kupovine.