Probao sam onaj mali led bar, ne izgleda kvalitetno i masivno iskreno receno. Mada lepo sija baca i u sirinu i u duzinu nekih bar 50m, za prskalicu i spartac su mi sasvim dovoljni, eventualno drljanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neces valjda spartati po mraku?Probao sam onaj mali led bar, ne izgleda kvalitetno i masivno iskreno receno. Mada lepo sija baca i u sirinu i u duzinu nekih bar 50m, za prskalicu i spartac su mi sasvim dovoljni, eventualno drljanje.
Наручиш са Нета, од Кинеза?Gde nabavljate te flod led farove? ja sve sto sam do sad kupovao bili spot, ne kazem , izuzetno sam zadovoljan u odnosu na stare farove, ali ako moze bolje
Necu kretati u nrak aki necu se ni kuci vracati kad me mrak uhvati nebitno da li bilo drljanje,setva,spartanje,prskanje. Jedino djubrivo ne mogu po mraku, sve ostalo moze da se zavrsi.Neces valjda spartati po mraku?