dragan.kovacev
Član
Ugradjeni i elekto ventili, sve skopa daje lep utisak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije tacno!
Узео сам агромеханику основни модел 170еур четир сензора за те паре одлична и не треба ми бољаNije tacno!
Jedno pitanje da li na točku kada senzor očitava brzinu očitava mi na 4 glave šrafa i kada podesim obim točka očitava mi kao da idem 24 km na čas, a realno mi pokazuje oko 6 sat na belorusu . Da li bi trebalo senzor da očitava na jednj glavi šrafa?Sejalica nastelovana na 20.6cm
a kontrola kaze ovako.
Ja zadovoljan![]()
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Ok, tako sam i mislio,al reko bolje da pitam.Pa podeli obim na 4
Moze da pisti a moze i da se iskljuci samo da svetle diode.Nova Agroelektronika vise ne pisti na uvratinama za razliku od stare.
Jasno kolega, ja pričam o ovoj osnovnoj verziji samo sa diodama i zujalicom.Na nasoj kada dodjes na uvratine i podignes da okrenes za pisti 2-3 sek. i onda prebaci na razmak u redu za svaku bateriju i hektare pokaze, to traje 30 sek. taman da se okrene i spusti za nov prohod.
To znam, razlika je stara je pistala od momenta kad dignem sejalicu i moze da pisti dok ne dodjem kuci ne staje, ova zapisti kratko i lampice ostanu da sijaju crveno.Moze da pisti a moze i da se iskljuci samo da svetle diode.
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока