Elektronska kontrola setve

Znaci obe da imaju tipa brojanje zrna,hektara i sta vec,i opet ova H&L duplo skuplja ?.Zbog tih kao boljih senzora ili ?.

Ова има бројање зрна исејаних ,посебно по батерији, укупно итд... Агроелектроника сад већ треба да има исто сличну контролу али не знам цену. Ово што сам поредио је ова са агроелектроникином али основни модел, само прећење зрна без тих осталих пиздарија...

Evo je pisti na uvratama probija usi,isplati se kupiti ovu igracku

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Sejalica nastelovana na 20.6cm
a kontrola kaze ovako.

Ja zadovoljan
69ff2adb8de9d73d41ceabca1765d9b7.jpg

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Sejalica nastelovana na 20.6cm
a kontrola kaze ovako.

Ja zadovoljan
69ff2adb8de9d73d41ceabca1765d9b7.jpg

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Jedno pitanje da li na točku kada senzor očitava brzinu očitava mi na 4 glave šrafa i kada podesim obim točka očitava mi kao da idem 24 km na čas, a realno mi pokazuje oko 6 sat na belorusu . Da li bi trebalo senzor da očitava na jednj glavi šrafa?

Novija verzija,AE, zapisti jako kada stanem, i kada krenem da radim, dok okrecem pisti blago, juce proverena. Mislio sam u prvi mah ova zabrljala ali svako okretanje radi tako. Ne bole usi od pistanja.

Sent from my S60 using Tapatalk

Na nasoj kada dodjes na uvratine i podignes da okrenes za pisti 2-3 sek. i onda prebaci na razmak u redu za svaku bateriju i hektare pokaze, to traje 30 sek. taman da se okrene i spusti za nov prohod.

Moze da pisti a moze i da se iskljuci samo da svetle diode.

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
To znam, razlika je stara je pistala od momenta kad dignem sejalicu i moze da pisti dok ne dodjem kuci ne staje, ova zapisti kratko i lampice ostanu da sijaju crveno.

Agroelektronika kod mene ne pisti svo vreme na ovratini vec par sekundi i prekine a lampice sijaju crveno. Opcija jedan samo pokazuje svetlo a sa opcijom dva zvucno i svetlo, vidi se kontrola na 11:33 inace ako nekom treba parametar tocka za LARU Majevica sam namestio 2310mm izvrsio sam ispravku za 8mm u odnosu kako se vidi na snimku i senzor je namesten na donju osovinu.

Nazad
Vrh