mixer87kac
Član
I ja sam sa mojom agroelektronikom zadovoljan. Kad se upale svih 6 crvenih lampica (okretanje na uvratini) pišti 2-3 sekunde i stane. A kad nisu svih 6 crvene onda pišti stalno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mozda ne ispadne svako zrno,neko preskoci moje misljenje a nejavi da pisti jer ga stigne drugo vec samo svitne zelena lampicaKoji je uzrok da u setvi suncokreta skoro non stop trepere zelene lampice, dok u setvi kukuruza skoro nikad, stalno su upaljene?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mi smo pravili sami,doduse imali smo jedan org i po njemu napravili.Код агромеханике и њених сензора да ли ће бити проблема са земљом и светлошћу немам оне лимчиће одгоре на улагачима
Jel ovi ventili prekinu vakum,onda znači da spadne seme sa ploča.150e po bateriji sa montazom. Montirao mi djurica iz padine
Mislim da ce biti problema.Код агромеханике и њених сензора да ли ће бити проблема са земљом и светлошћу немам оне лимчиће одгоре на улагачима