vosi
Član
Da je bog hteo da ljudi puše(mislim na cigare)onda bi svakome namestio dimnjak na glavu
(i ja sam pušač 2 kut.na dan)
(i ja sam pušač 2 kut.na dan)Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
(i ja sam pušač 2 kut.na dan)Мора да им остављаш лепу своту новца да утоле тугу....ал недај се....Ma lako bi oni prezalili mene, al' meni je zao mene.
![]()

Мора да им остављаш лепу своту новца да утоле тугу....ал недај се....![]()
Nepusim vec cetri dana, od pomagala koristim samo inat, borba je teska
е да је само тако онда не би било проблема..лако је нама умрети,умреш и незнаш више ништа,..
) od 1987, i prvi put sam pokusao da prekinem prije 2 godine. U pocetku nikakav problem, nisam koristio nikakva pomagala, i pitao sam se ''pa gdje je ta kriza o kojoj svi govore''. E poslije nekih 2 mjeseca, nastaje problem pocinje teska kriza koja kulminira tako da pocinjem da sanjam nocu, najmanje dva puta sedmicno, kako pripaljujem cigaretu. I onda kao u Americkim filmovima se probudim sav sjeban.Poslije nekih 6 mjeseci, trefi me dan sa 2_3 jako stresna dogadjaja, i tu ja pokleknem u mojoj junackoj borbi.Najgore je to sto kad ides kupiti duvan sam sebe lazes, kao ''ma necu ja to ozbiljno, nego samo jednu. Od tada vise nisam pokusavao tu avanturu, a bice red probati ponovo, jer ako ne pokusavas nema ni od prestanka nista.
Mozda je to promasena investicija ali bar pokusavam a dal cu uspeti videcu u doglednom vremenu.