sova
Član
Ne znaci da je tako, svako je individua za sebe.Znači meni tek predstoji kriza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znaci da je tako, svako je individua za sebe.Znači meni tek predstoji kriza
Bravo drugar.Prosao sam kroz istu fazu.Samo cvrsta volja.To je najzdravija elektronika.Danas mi je osmi dan bez duvanskog dima, posle 25 godina.Za sada dobro ide
Danas mi je osmi dan bez duvanskog dima, posle 25 godina.Za sada dobro ide
Где и неће кад је цигарама цена отишла у небеса,а плате све мање,тј они који раде...Кад ти за паклу цигарета дајеш 4 хлеба знаш каква је ситуација,а ретко ко пуши само једну паклу на дан.Mogu vam reći da je u mom okruženju od n.god. dosta njih batalilo duvan
Ova elektronka je dobra samo za pušače,mogu je koristiti u lokalima gde je zabranjeno pušenje
Pre dva dana na prskanju oko 1 po podne zakacim elek. cigaretu i polomi se onaj gornji deo. Pokusao sam nekom trakom da zalepim ali je dobila fals vazduha i potrosi se i baterija. Da bi mi ovce bile na mestu bacam je u p... mat.. i od tad ne koristim ni cigarete ni elek. cigarete.
Inace od pocetka Decembra ne koristim cigarete vec samo elektronske.
Ko nije prosao kroz ovakav pakao ne zna sta je to. Tesko je mnogo nakon 32 godine bez tog gov...! Nadam se da cu biti jaci od zla!