Duvanim nekih 14 godina.Za to vreme sam ostavljao više puta a najduže po godinu dana.Jednostavno se probudim ujutro i ne pomišljam na njih kao da nisam pušač.To tako drži neko vreme a posle opet po starom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To znaci da si labilna licnost. Ne predvidiv si. Moz biti i da je zbog prezimena.Duvanim nekih 14 godina.Za to vreme sam ostavljao više puta a najduže po godinu dana.Jednostavno se probudim ujutro i ne pomišljam na njih kao da nisam pušač.To tako drži neko vreme a posle opet po starom.
Pa, za nas Evropljane je zasluzan ser Volter Roli, naime on je donio duvan na stari kontinent. Istina donio je i krompir.Puko sam Maticu pre 5 god. ostavio sam ih 4 meseca i opet krenuo. Ko budala psujem i onog ko je stvorio cigaru a vise onog koji je prvi povukao prvi dim i delio ostalima.
Pa, za nas Evropljane je zasluzan ser Volter Roli, naime on je donio duvan na stari kontinent. Istina donio je i krompir.
Nije, zlatica se pocela siriti Evropom tek u 20_tom vijeku. Npr. Gebels je Njemacka polja krompira zarazavao zlaticom iz aviona na kojima su farbali Engleske oznake, samo da bi izazvao mrznju prema istim.
Cestitam prijatelju .Evo ja pusio el cigaru 3,5 meseci postepeno smanjivao i evo 1o dan sam nepusac
Danas mi je osmi dan bez duvanskog dima, posle 25 godina.Za sada dobro ide