miroslav78
Član
znaci necete verovati u cemu je bio kvar....
kontanti su bili popustani i zato nisu punjeni akumulatori, tj. jedan je punio vise a drugi manje.
to znaci zato je jedan manje i gubio kontakt, odrazilo se na onaj drugi pa je visak gurao u drugi.. i zamalo da kupim onaj transformator sto kosta 7000 din, dosao danas majstor i pogledao nasao kvar, tj. da su bili labavi kontakti dotegao i sada radi normalno punjenje.. i ode 1000 din na MAJSTORA.. ziv bio ti meni majstore.
znaci sledeci put ...pprvo pogledajte da li je sve stegnuto , i da negi negde struju..
kontanti su bili popustani i zato nisu punjeni akumulatori, tj. jedan je punio vise a drugi manje.
to znaci zato je jedan manje i gubio kontakt, odrazilo se na onaj drugi pa je visak gurao u drugi.. i zamalo da kupim onaj transformator sto kosta 7000 din, dosao danas majstor i pogledao nasao kvar, tj. da su bili labavi kontakti dotegao i sada radi normalno punjenje.. i ode 1000 din na MAJSTORA.. ziv bio ti meni majstore.

znaci sledeci put ...pprvo pogledajte da li je sve stegnuto , i da negi negde struju..

hmmm.Moj kolega zivi u stanu sa zenom i dijecom a drzi 500 ovaca i svaku vece mu traktor pred zgradom nociva a ujutro u 6 palenje i 45minuta do sela voznje i tako stalno i svaki dan.Cesto nemoze vrata otvoriti jer kvaka smrzne pa ih ni ne zatvara samo uz zgradu pricera da mu vijavica nenatrpa punu kabinu snjega.Zato je kontakt bravu izbacio i na prekidac kontakt pali jer cesto nema sanse ubosti kljuca u bravu.E tu nema zajebancije akumulator mora da valja,grijac ga grije i plamen da baca a ne da pljucka i samo se uzari a alnaser mora da vrti muski.Isti je problem kod mene ja Ursusa jedva upalim pa 5-6 puta ga grijem da sastavi nekad alnaser jednostavno smrzne pa cekic radi svoje.Medjutim Torpedo pali da je nezna koliko u minus bez grijaca jer sam ga izvadio posto mi je bio havario napravio u motoru.Otpao je i podletio pod klip i nepitajte sta je bilo.