Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
neka ja bih probaomilos bota je napisao(la):štaće ti radio u 577 kada nećeš moći da ga čuješ
Ako je radio noviji, tj.ako se ne pali na prekidač nego tipkalo (malo mi to sad nezgodno za objasnit) MORA se spojit ovako kako je dukej napisao, inače nakon nekoliko dana pojede većinu struje iz akumlatora pa ni traktor neće upalit.dukej je napisao(la):Po pravilu, crvena žica je napajanje i ide preko brave, tj. kontakt ključa, tako da se vađenjem kontakt ključa gasi pojačalo u radiu. Ovako se sprečava da se isprazni akumulator ukoliko zaboravite da isključite radio.
necu ja slusati radio,kad je traktor ugasen,a pre svega zato ima altenator koji dopunjuje akumulator.CAR je napisao(la):Petre
U pravu si ali koliko taj radio vuce "snage" to je zanemarivo ako nesvira kaseta-cd da nebi mogao upaliti nakon 10sati.