dex79
Član
ok,tako sam i predpostavljo
Hvala
Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisi jedini koji je zahvaljujuci ovom forumu sam sredio instalaciju na svojoj radnoj masini,isti je slucaj i samnom.Ja sam mislio da je struja spansko selo,ali ovde je sve lepo objasnjeno tako da sam ja sve pokidao do zadnje zicice i sve iznova ponovo povezao,FERGA sada sija ko kad je bio nov.Sad sam cak i ja poceo da delim savete po komsiluku kada se neko pozali da mu nesto ne radi.Naravno i ja se pridruzujem cestitkama.Želim da se zahvalim svim učesnicima ovog dela foruma na jako lepim objašnjenjima vezanim za elektro instalacije na traktorima,naime,kupio sam stari traktor na kojem nije nista radilo od struje,a posle sati provedenih u čitanju Vaših postova,moj rujo pali na ključ,i naravno,sve sam sam uradio
Cestitke komsija.Želim da se zahvalim svim učesnicima ovog dela foruma na jako lepim objašnjenjima vezanim za elektro instalacije na traktorima,naime,kupio sam stari traktor na kojem nije nista radilo od struje,a posle sati provedenih u čitanju Vaših postova,moj rujo pali na ključ,i naravno,sve sam sam uradio