Bas tako,crvenu i zutu spojis sa strujom od traktora a crna je masa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Био мајстор и заменио кондензатор. Сад све ради како треба.Losa instalacija,pokusajte dovuci kablom struju ako mozete.
Slicno sam imao pre par godina kod pokojnog komsije srusio stari cardak,napravio supu znaci istu je struju dobio koja je i pre bila tu,zvao mene da mu pomognem,namestimo on lepo radi naspemo kukuruz ono ispada kao da je cekicem udaren,ja mlad besposlen odem kuci po dugacki kabal i pustim od prednje sobe do supe kad ono radi kao ala.
Ja sam kod mene na Belarusu izveo debelu zicu sa akumulatora da bih imao dobro napajanje radija i na tu zicu sam odma povezao CD plejer.nisam stavljao nikakav osigurac ,a ni prekidac,mada je bolje resenje prekidac. On radi stalno i bez kontakta i kad se da kontakt,jedino ako ne teram traktor bas duuugo ja njemu struju iskljucim na onaj prekidac u kabini. A masu sam dobio preko antene. I kad upalim radio upali se i lampica na anteni,a kad ga iskljucim ,iskljuci se i ona.