Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nikola indjija je napisao(la):Bolja su svetla sa relejom za 20% sigurno
mityoo je napisao(la):Po zakonu traktor i nije u obavezi da ima dugo i kratko svetlo.... Već samo oboreno...
Ako se dobro sećam baš u novom sam čitao!zorancile je napisao(la):mityoo je napisao(la):Po zakonu traktor i nije u obavezi da ima dugo i kratko svetlo.... Već samo oboreno...
To je po novom zakonu?
meeker je napisao(la):nikola indjija je napisao(la):Bolja su svetla sa relejom za 20% sigurno
Daj neko logično objašnjenje
Члан 77.
Дању, на моторном возилу за време вожње у саобраћају на путу, морају да буду укључена кратка, односно дневна светла.
Ноћу, на моторном возилу за време вожње у саобраћају на путу, морају да буду укључена дуга светла.
Возач је дужан да уместо дугих светала употребљава кратка:
кад при мимоилажењу са другим возилом оцени да светлом свог возила заслепљује возача возила које му долази у сусрет, а увек на одстојању мањем од 200 m,
ако омета возача испред,
на путу осветљеном уличном расветом,
у тунелу,
ако омета управљача шинског возила или пловила,
за време магле,
када је возило заустављено.
Одредбе ст. 2. и 3. овог члана не односе се на возача возила за које не постоји обавеза уградње дугих светала.
A što nebi moglo? Ako ispunjava zahteve... Zna se kakve karakteristike treba da ima oboreno svetlo....MONTOYA je napisao(la):nije obavezno dugo svetlo na traktorima i radnim mašinama ni po starom zakonu
ali radni far ne može menjati oboreno svetlo
upravu si ... kad te uhvati policija nadrljao si .... ( smeju samo da se koriste ., zadnji ali ako se vuce ili nosi neki stroj siri od traktora...MONTOYA je napisao(la):i sam znaš da kod oborenog svetla sija samo gornja polovina fara
dok radni far sija pun i smetao bi ostalim učesnicima u saobraćaju iako nema domet kao redovno dugo svetlo
pročitao sam u novom zakonu piše da prednji i zadnji radni farovi ne smeju da se koriste u javnom saobraćaju
sremac je napisao(la):meeker je napisao(la):nikola indjija je napisao(la):Bolja su svetla sa relejom za 20% sigurno
Daj neko logično objašnjenje
nikola indjija.... svetla koja imaju relej drze stalan napon i nedozvoljava pad napona ( gubitak struje , sto naravno utice na jacinu sijanja sijalice ) i najvaznije kroz prekidac ide bezmalo , skoro nista struje... relej trpi opterecenje i instalacija od alnasera do releja i od releja do potrosaca
Post je spojen: [time]1294839432[/time]_________________________________________________
Sa ovim se baš nebi složio naš novi ZOBS!sremac je napisao(la):upravu si ... kad te uhvati policija nadrljao si .... ( smeju samo da se koriste ., zadnji ali ako se vuce ili nosi neki stroj siri od traktora...MONTOYA je napisao(la):i sam znaš da kod oborenog svetla sija samo gornja polovina fara
dok radni far sija pun i smetao bi ostalim učesnicima u saobraćaju iako nema domet kao redovno dugo svetlo
pročitao sam u novom zakonu piše da prednji i zadnji radni farovi ne smeju da se koriste u javnom saobraćaju