Hmmm nesto mi to malo ampera da puni sve farove,kad sam pricao sa jednim clanom on na svom rusu ima alternator od 90-ak ampera ili 75 za traktor da bi mu terao i punio normalno sve radne farove 4 napred,a nazad ne znam da li 2 ili 4.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
u minusumityoo je napisao(la):@ Montoya
Pa čekaj...kad radi motor jel ti skazaljka u minusu kad upališ svetla ili je u nuli?
I meni je ovo palo na pamet....mirko_markovic67 je napisao(la):Изгледа да ти је потрошња мало већа него што си израчунао, да немаш неког илегалног потрошача? провери добро инсталацију да нема неки кратак спој. Јуче дошао човек коме сам пре месец дана радио инсталацију каже кад упалим десни жмигавац на трактору на приколици ми ради леви и обрнуто, погледам ја оно стварно, кад упали позицију горе стоп светла и обрнуто. Ладно је тип угурао прикључак наопако, после ми каже а видим ја полицајац који ма је пре неки дан зауставио нешто збуњен и скоро љут.