putin
Član
Ти си јефтин,ја сам дао за инсталацију на змају,тј мењање браве,постављање 4 светла радна,пар сијалица и то 40е. Све осим сијалица је било моје.За трактор сам дао 150е за комплетну инсталацију,није имао ништа кад сам га купио,моји фарови и сијалице и браве,кабал мајисторов и остале ситнице.Pa malo je za traktor ali tako uzima jedan moj prijatelj godinama i ajde i ja sam se spram toga orijentisao.
O svom materijalu da ne pricam. Relee ne kupujem, visepinske konektore ne kupujem jer odem kod par njih sto drze otpade ili autoservise i secem i uzimam sta mi treba. Te tako neke zajebancije ne placam ni ja.
Prikolice toliko jer lepo je kad doteraju cistu ofarbanu prikolicu pa radis kao covek a jednom sam dobio dve prikolice zardjale i prasnjave od dole. Bio sam prasnjav i prljav od kape, jakne pa do cipela. One lepe sitne visegodisnje prasine koliko hoces.
Imt i stare mtz na brzinu odradim. Vise se igram da to bude lepo i da se ne vide kablovi. O novijim belarusima ne mogu u tom pravcu ni da razmisljam jer je bar 3x komplikovanijaa izvedba (bespotrebna po meni) i tu mislim da tesko sta moze da se naplati u slucaju da se radi nanovo (a radio sam skoro)