Elektro instalacija

Ovi kineski farovi zoce sve tanje i nekvalitetnije koje izlaze iz njih. Jel imate savet kako ih spajati zicu na zicu ? Stopice, lister kleme ili uvijati pa termo buzir preko ?
Kakav ti je prvi utisak na te farove, jel sijaju bar pola od onoga koja im snaga piše?

Imaš li link gde si poručio da vidim jel to isti lik gde sam i ja gledao neke farove koji bi meni odgovarali.

Vidim u jednoj prodavnici led farove sa sve kratkim i dugim svetlom.Cena im je 2.500 po komadu, da li je neko kupovao takve, kako mu se čine?

Ovi kod Saše tog uopšte nisu nekog kvaliteta ako mene pitate, dosta i slabije sijaju nego drugi, mada koliko para toliko i muzike.

Vidim u jednoj prodavnici led farove sa sve kratkim i dugim svetlom.Cena im je 2.500 po komadu, da li je neko kupovao takve, kako mu se čine?
Takve i ja gledam da stavim na starog rujkana jer su mu oslabili originalni farovi, a ovi kod Saše što ih ima mi baš i ne ulivaju neko poverenje.
Pre 6-7 godina sam kupio kod rusa na najlonu one kockaste od 27w i stavio ih nazad na kabinu. Bili su skoro duplo skuplji nego kod ovih naših trgovaca na pijaci ali zato i dan danas sijaju kao da je dan.

Da li sa tim farovima prolazite tehnički pregled? Kod nas gledaju i traže dlaku u jajetu. Jedan par zadnjih lampi na prikolici sam menjao jer nemaju homologaciju.

Prva, druga, kuplung treća, ruski ti je menjač sila...

Meni nisu pravili problem, bitno im bilo da je sve ispravno. Čak sam na prikolici dubravi nekad imao one žmigavce što su kao na imt533 odvojeni od štopa a sad sam stavio sve izjedna. Drugara su mi vratili zbog brisača ali zato što je bio neispravan iako ga je imao.E sad nadam se da neće promeniti nešto.

ako je onaj stari prekidač koji ima kontrolnu lampicu na sebi onda na njen priključak dovedeš plus (najjednostavnje zajedno s žicom od automata)

Nazad
Vrh