Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jedno pitanje za razmisljanje.prosle god sam kupio mesaonu sa mlinom.1.1kw i 4 kw motori na njoj.doveo sam joj trofaznu struju iz sahta gde se nalazio hidrofor.radi bez problema.kada smo jesenas doneli duvaljku za kukuruz od 2.4kw duvala je ali jako slabo nije imala snagu da digne kukuruz na cardak.pozajmio sam struju od komsije i sve bilo ok.kako je moguce da 2 motora na mesaoni rade zajedno besprekorno,a ovaj na duvaljci nema snage?vrednosti na fazama sam merio kad sam povezivao uticnicu i bile su idealne.
Da.ima na duvaljci prekidac za promenu smera.ima dve brzine i kao da ne moze da prebaci na drugu.
Nabavio sam nekoliko komada tih prekidaca od podizaca i nisam uspeo da shvatim kako bih direktno sa njim promenio smer, bar na ovima koje imamNego sad razmišljam da li sam te dobro shvatio ono sa releima. Ovi prekidači (tj. tasteri) za podizače stakla (čiji sam link stavljao) imaju 5 ili 6 kontakata, tako da mogu direktno da menjaju smer. (Tj. neki glavni kontakt je u vezi sa nekim drugim kontaktom čak i u isključenom položaju, a tek sa pritiskom tastera on se odspaja sa tog kontakta i spaja sa trećim kontaktom. Pošto ima dve takve sekcije moguće su sve varijante.) Mi smo te prekidače koristili za palicu u kombajnu...