Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemas bojazni da se greje. 2 takve sijalice kostaju 300 dinara i sijaju bas lepo. Rekao bi jace od klasicnih sijalica.Ja kupio u plavoj boji T4W i zamisli skroz slabo osvetljava nevidi se nista i nesto i ne daje plavu boju,nista se ne primecuje da je plavo,dzaba bacio novce jedino ih mogu upotrebit za poziciju napred u lampe.
Edita li su te LED sijalice jace od ovih obicnih od 4W i da li ako su jace mozda daju i vecu tmperaturu pa ce se nesto mozda istopiti
Ja sam nedavno radio komplet novu instalaciju na svome Vladimirecu, i ugradio kutiju s ubodnim osiguračima i releje...Ima povezano releje fabrički. Videću šta mi je najlakše uraditi. Jedan majstor mi savetovao da napred ako ima 4 radna svetla najjednostavnije rešenje je na dva ubaciti prekidač onaj potezni i tako isključim dva a dva koristim i ako mi na jedan pregori sijalica samo uključim drugi i teraj dalje. Sad sam dobio razne predloge i savete samo ne znam koji da uradim.
Od Ford Fiesta...Od cega ti je nosac osiguraca?
http://www.agroelektronika.com/brojaci_hektara.html Dali ima neko i koliko je pouzdano?