Petrovo
Član
Rajko uzmi u zakup ili jednosavo teraj ovce na livade pasnjake koji us rasli noiko ne koristi na brdo ili planinu na obronke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma to mogu tek za 10 godina jer se zemlja oko mene jos obradjuje a i ono sto moze da se uzme nedaju iz inata samo da te oteraju kad nemaju oni da nemas ni ti srpskaposla. Drugi problem je sto sam ja jos uvek zaposlen i nesmem napustiti posao dok neizadjem bar na 50 kvalitetnih grla a tek ih je 25. Moram se strpiti jos par godina pa onda u cobaniju 2 sata jutri i dva veci mi nece biti problem.Rajko uzmi u zakup ili jednosavo teraj ovce na livade pasnjake koji us rasli noiko ne koristi na brdo ili planinu na obronke
silazu ste spominjali kao ishranu cijele godine ali malo uzmite i u obzir meso kakvog je ukusa to i ono sto pase po livadi u sumi ili brdu razlika ogromnaa i znam da kupci traze vole to sto pase