E-Agrar

Crkao mi je stari telefon, uzeo sam drugi, da li mogu da se ulogujem sa starim parametrima uzetim na šalteru u pošti prvi put u consent id ili moram da uzimam ponovo papir sa novim parametrima, nemam backup kopiju da vratim sa clouda podatke?

Crkao mi je stari telefon, uzeo sam drugi, da li mogu da se ulogujem sa starim parametrima uzetim na šalteru u pošti prvi put u consent id ili moram da uzimam ponovo papir sa novim parametrima, nemam backup kopiju da vratim sa clouda podatke?
Pošto nemate napravljen Backup, morate da idete u Poštu po nove parametre za mobilnu aplikaciju ConsentID.

Ako imate važeći Kvalifikovani sertifikat za elektronski potpis na Ličnoj karti možete i na taj način da se logujete na eRPG, ePodsticaji ili da opozovete sve parametre za mobilnu aplikaciju i da napravite nove.

da li parcela koja je prosle godine dodata, mora brisati cala pa ponovo dodavati da bi se mogla upisati samo povrsina koja se obradjuje .

sta se desava ako se podneze zahtev za epodsticaje a nisu promenjene kulture , da li ja u e podsticajima to mogu da promenim ?

Imam ugovor koji istice za 3 dana a predao sam zahtev za subvencije, sad pitanje je da li ce tu parcelu prihvatiti ili moram nov ugovor da pravim.Na parceli nije uradjena ostavinska rasprava

Imam ugovor koji istice za 3 dana a predao sam zahtev za subvencije, sad pitanje je da li ce tu parcelu prihvatiti ili moram nov ugovor da pravim.Na parceli nije uradjena ostavinska rasprava
Izmenite podneti zahtev i unčekirajte tu parcelu (Pošto se parcela vodi na pokojnika pa će te imati problem).

Ugovor će te morati da pravite ponovo (Nov) ali tek kada se završi Ostavinska rasprava i parcela pređe na naslednika

Hteo sam da podnesem zahtev za podsticaje i sve parcele iz zakupa koje su unete prošle godine i za koje su dobijene subvencije su izbrisane. Ugovor overen uredno kod notara, važi do 31.12.2029. godine. Stvarno katastrofa.

ko zna koliko ima takvih slučajeva
treba da odeš tamo lično i da tražiš da ti odmah vrate sve parcele a ne da ubacuješ iznova pa da mesec dana čekaš verifikaciju

Ja sam jutros zvao CallCentar i rekli mi da su dobili pojačanje i da će sada ići brže da bi se završilo do 25. Msl do kraja prijavljivanja.
Naravno postoji rok samo za prijavljivanje. A na moju konstataciju da je to rok za nas da se do tada prijavimo, da li oni imaju rok do kada treba da završe svoj posao dobio sam odgovor: Biće završeno i samo malo strpljenja ida imamo. Što znači da može da traje dokle oni to misle da treba.
I da reče i ova žena operater da moj zahtev je relativno mlad po datumu podnošenja, da ima nekih parcela iz februara koje čekaju verifikaciju. Ja joj kažem ako ste u startu znali da će biti mnogo posla što niste odmah angažovali ispomoć? Ne mogu na to da vam odgovorim.
Dakle radio ne radio svira ti radio. I niko nema ni trunke odgovornosti ni stida ni morala. SRAMOTA !!!!!!!!!!

Nazad
Vrh