Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sve mi je jasno ali stvarno nije do mene.baš sada kada je svima potrebno da sajt bude dostupan
Sutra, eventualno prekosutra će biti rešen problem (Proverena informacija).I dalje nedostupno
˙(ıuıpoƃ ˙5202 n ıɾupoʌzıoɹd ɾouɾlıq n ıɾɐɔıʇspod ıuʌouso) ǝɾıɔuǝʌqns ɐz ɐʌǝʇɥɐz ɥıʇǝupod ǝɾuɐʇɐʌɥıɹd ıʇǝčod ɐɹʇns po ǝć ɐp ǝćnƃoɯ ǝɾ olɹʌ
Da li jos neko ima problem da kad se trazi setvena struktura ili podaci o gazdinstvu nece da stignu u e-sanduce? Aktivni status stigne odmah a ostalo nece. Probao sam i sa pc i sa mob..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da li ste uspeli da rešite "Problem" ?Dajte mi ako želite podatke u Privatnoj Prepisci pa ću vam ja izvaditi.
Sada svakako nije moguće da radite bilo šta oko elektronskog gazdinstva (eRPG) (Izmena biljne kulture, obnova gazdinstva ili traženje potvrde/izvoda).
Čim ne radi platforma eRPG automatski ne radi ni platforma ePodsticaji (Pa samim tim ne možete da aplicirate za željeni Javni poziv).
Zar nije bila prica prosle godine da livada moze da se preore a pasnjak ne sme?Samim tim postupkom ste napravili jedan veliki prekršaj (Dirali ste Prirodnu livadu, u Katastru piše livada a na vašem stanju je obradiva površina). Ako je evidentirate u vaš eRPG (Parcelu ne prijavljujte za subvencije ili u protivnom će te imati veliki problem).