E-Agrar

I dalje nedostupno
Sutra, eventualno prekosutra će biti rešen problem (Proverena informacija).

˙(ıuıpoƃ ˙5202 n ıɾupoʌzıoɹd ɾouɾlıq n ıɾɐɔıʇspod ıuʌouso) ǝɾıɔuǝʌqns ɐz ɐʌǝʇɥɐz ɥıʇǝupod ǝɾuɐʇɐʌɥıɹd ıʇǝčod ɐɹʇns po ǝć ɐp ǝćnƃoɯ ǝɾ olɹʌ

Poslednja izmena:
Da li jos neko ima problem da kad se trazi setvena struktura ili podaci o gazdinstvu nece da stignu u e-sanduce? Aktivni status stigne odmah a ostalo nece. Probao sam i sa pc i sa mob..

Sent from my iPhone using Tapatalk
Dajte mi ako želite podatke u Privatnoj Prepisci pa ću vam ja izvaditi.
Da li ste uspeli da rešite "Problem" ?
Sada svakako nije moguće da radite bilo šta oko elektronskog gazdinstva (eRPG) (Izmena biljne kulture, obnova gazdinstva ili traženje potvrde/izvoda).

Čim ne radi platforma eRPG automatski ne radi ni platforma ePodsticaji (Pa samim tim ne možete da aplicirate za željeni Javni poziv).

Poslednja izmena:
Ja obnovio gazdinstvo i skontam da fali jedna parcela istekao ugovor napravili smo ugovor dodao sam parcelu i sad neradi sajt da vidim jel prihvatilo tu parcelu

Samim tim postupkom ste napravili jedan veliki prekršaj (Dirali ste Prirodnu livadu, u Katastru piše livada a na vašem stanju je obradiva površina). Ako je evidentirate u vaš eRPG (Parcelu ne prijavljujte za subvencije ili u protivnom će te imati veliki problem ⚠️).
Zar nije bila prica prosle godine da livada moze da se preore a pasnjak ne sme?

To važi za državne njive odavno, da ne sme da se ore ako se vodi kao pašnjak a livada može.

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh