E-Agrar

Ja sam ugovor pravio na njih troje,ali nisam naznacio ko koliko ima,posto pise u listu nepokretnosti koji inace prilazem. Da li moze takav ugovor?

Ostavite tako baš da vidite da li prolazi ako ne prolazi morate da obrišete i da odradite kako vam je rečeno.
Ma odradicu ja kako mora. Hvala Srdjane na pomoci,zato sam se i obratio za pomoc. Samo komentarisem da je neko ovo pogresno smislio,imam u tom ugovoru 40 parcela,i bespotrebno treba da ih unosim 120 puta, i da se svaka parcela procentualno unosi za svaciju 1/3. Stvarno bi voleo da vidim koje to smislio.

Ma odradicu ja kako mora. Hvala Srdjane na pomoci,zato sam se i obratio za pomoc. Samo komentarisem da je neko ovo pogresno smislio,imam u tom ugovoru 40 parcela,i bespotrebno treba da ih unosim 120 puta, i da se svaka parcela procentualno unosi za svaciju 1/3. Stvarno bi voleo da vidim koje to smislio.
Iskreno se slažem sa vama da je jako glupo (Što i jeste) ja samo prenosim kako mi je rečeno (U ostalom pitajte i vi u PSS).

Verujem ja vama. Nema potrebe da proveravam vise. Znaci moram da pravim nove ugovore i onda opet ispocetka. Onda mi je bolje da napravim 3 ugovora sa svakim posebno po jedan i da stavim da je udeo vlasnika 1/3

Ima li neko pojma...koliko se čeka na verifikaciju parcele?Meni je prošlo 15 dana i još nije prošla verifikaciju...

Nazad
Vrh