laufer
Član
Da li je to neko probao? Jel može tako?Шале уписи само једног и то је то
Послато са мог 2107113СГ користећи Тапаталк
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li je to neko probao? Jel može tako?Шале уписи само једног и то је то
Послато са мог 2107113СГ користећи Тапаталк
Imas rubriku udeo u parceli. Moraces dva puta sve da popunjavas i uneses koliko svaki ima udela i njihove maticne brojeve.A kako upisati jmbg ako naprimer ima 2 vlasnika jedne parcele?
Ja ne mogu 4 danam samo vrti i na kraju izbaci greška.Ljudi ja vec 2 3 dana imam problem sa logovanjem u eupravu, da li jos neko ima tih problema ?
Послато са SM-A525F помоћу Тапатока
Par puta sam dobio to pitanje ali nisam nasao da je moguce. Ona opcija za kreiranje novog gazdinstva nije aktivna na eAgraru. Mozda neko drugi zna pa ce se javiti.Hteo sam na kevu da otvorim gazdinstvo, promenila je adresu i otvorila hid ima nesto zemlje na sebi, e sad pitanje da li moze preko e agrara i kako
Mozda je samo zbog aplikacije. Probaj da restartujes telefon, pa onda probaj da se logujes.Ja ne mogu 4 danam samo vrti i na kraju izbaci greška.
Posle tri dana zvanja. ,danas sam bio 5 na čekanju. Kasnije sam probao ponovo ali nema sanse vise ih dobiti.Kaži mi, molim te, na koji broj si zvao eAgrar? Ako je to onaj 0800 107 107 kako si uspeo da ih dobiješ?
To sami treba da menjamo ili ce oni to da rade?Matkoviczoran1 i ja isto kao ti tako sve ok a ja u pasivnom statusu bio u trezoru u Pančevu tamo je gazdinstvo aktivno .Sanas sam doboi operatera na taj broj sa eagrara i kaže da će do kraja nedelje proraditi i opcija gde stoji pasivno da se zameni za aktivno
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Parcele u katastru moraju da imaju jmbg vlasnika upisano u katastru, da bi bile vidljive na e-agrar.Juce sam usao u eagrar ali nisam dobio ni jednu parcelu ,pokusao sam da ubacim parcele ali nije hteo da ih primi.Sta moze da bude pogresno ili sam ja pogresio ili e agr. ne radi.
Kad ce biti dostupna opcija "Registracija novog gazdinstva" preko eAgrara ?
Poštovanje evo jedan mali doprinos od mene za ovaj deo foruma:
Uskoro će biti omogućena opcija "Izvod iz registra poljoprivrednih gazdinstava".
Što se tiče da li će trebati da se podnosi ponovo "Zahtev za ostvarivanje prava na osnovne podsticaje u biljnoj proizvodnji" čeka se javni poziv i dalje instrukcije.
Prvo će biti puštena opcija "Izvod iz registra poljoprivrednih gazdinstava" pa onda sve redom (U ostalom logujte se svaki dan na https://erpg.eagrar.gov.rs/ pa ćete videti i sami ) .Kad ce biti dostupna opcija "Registracija novog gazdinstva" preko eAgrara ?