Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam probao slati jos nista,covek je diktirao po 2 puta da budemo sigurni,trebalo bi da su tacne.Da li bi podelio te dve email adrese sa nama koji ne možemo da ih dobijemo?
Ne moras zbog toga kupovati stampac i skener. Otidji u bilo koju fotokopirnicu da ti ocitaju lk. Snimi mobilnim taj papir i onda imas mogucnost preko QR koda da ga dodas na e agrar.@Bane1986 Ne mogu da stampam,stampac ne moze da se poveze sa racunarom jer ne valja driver ....ne mogu naci nikako driver za njega trazio sam ceo dan,previse je star stampac i valjda nema podrske za njega vise.Nzm kako drugacije da osposobim stampac,moracemo nov stampac i skener kupovati za eagrar .
Inace slikao sam tako licnu kartu ocitanu kao sto sam objasnio i na jedno gazdinstvo mi to prihvatio,na drugo nije,tj i dalje mi stoji zutim uokviren tekst gde pise :Промењена адрeса седишта је у процесу провере од стране Регистратора,itd itd...
Stvar je u tome sto na drugo gazdinstvo mi to ne prikazuje .....kako je tamo uspela slika stampane licne karte a ovde nije mi nije jasno.
Ja imam ugovor sa plodouzivaocem i stavio njegov jmbg i sve u redu.Otvorim danas eAgrar, ono par crvenih oznaka.
Prva je zato što ne piše opština kod podataka o sedištu gazdinstva. Upišem opštinu, traži mi ličnu kartu, ili da slikam ili da prosledim iz kompa pdf. Lakše mi je bilo ovo drugo, skenirao lk u pdf i otpremio u eAgrar, izađe poruka uspešno (nešto tako).
Druga je da fali JMBG zakupodavca. Ja nađem fotokopiju ugovora o zakupu overenu kod notara (original sam bio predao u trezor i taj zakup još traje) i tamo piše jmbg zakupodavca. Prepišem taj broj u eAgrar i on prihvati bez traženja dokaza (slike lične karte).
Znači za izjavu da je mesto Srbobran u opštini Srbobran treba dokaz, a JMBG zakupodavca mi veruju na časnu reč...
A problem dodavanja nove parcele gde pored valsnika postoji i plodouživalac i dalje ne mogu da rešim. Pomoć preko telefonskog poziva je nemoguće ostvariti, a ni PSS ne može da mi pomogne.
Uneses jmbg sadasnjeg vlasnikaMozda ugovor i vazi, ali kako da unesem JMBG kad je osoba umrla??
Ja nemogu da se ulogujem 2 dana.....Ljudi ja vec 2 3 dana imam problem sa logovanjem u eupravu, da li jos neko ima tih problema ?
Послато са SM-A525F помоћу Тапатока
Pola pišeš na jednog vlasnika a pola na drugog. Ja imam po 2 vlasnika njiva ali su mi članovi tako da mogu na njihovo ime po pola da ubacim a ne znam kako ide ako nisu članovi, nemam iskustvo..A kako upisati jmbg ako naprimer ima 2 vlasnika jedne parcele?
Зато и не може да се добије оператер.Posle smo pricali preko sat vremena.