Za sada ne (Vi preuzmete fajl pa ga odštampate).Da li potvrde poslate u e sanduče stižu i overene i na adresu, nema posebna opcija za jedne i druge?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za sada ne (Vi preuzmete fajl pa ga odštampate).Da li potvrde poslate u e sanduče stižu i overene i na adresu, nema posebna opcija za jedne i druge?
Znajući naš mentalitet ili mentalitet velike većine ,opet bi dočekali zadnji dan .Bolje je ovako ,u hodu ispravljati i rešavati .Lepo je to zamisljeno ali trebalo je ove godine da to bude probno pa tek od sledece gidine da sve prebace na eagrar,malo ce kasniti sa subvencijama a nekima te subvencije puno znace
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Odgovori vam je @dusanbossIma li kakve šanse da se instalira consed id na telefone bez Google ili iphone...?
Misliš na Huawei? Mozeš da skineš aplikaciju u APK formatu na komp pa da je ubaciš na tel. Takodje postoje aplikacije koje prave virtaulnu mašinu na telefonu i omogućavaju korišćenje Google play-a. Ovo drugo ti je jednostavnije. Trebalo bi da funkcioniše. Ako je to tvoj problem javi se da ti napišem šta da radiš.
Mora preko eUprave (Tamo je sigurnije).zasto mora u eSanduce da stigne potvrda? zasto ne moze jednostavno sa eAgrara da se preuzme PDF?
kako je sigurnije ako se i u eAgrar i u eUpravu logujemo preko consentID/sertifikatata sa LK?Mora preko eUprave (Tamo je sigurnije).
Od sada sve ide preko eSandučeta a da je poslato eUpravi tako ti najvažniji dokumenti pa onda vi to odštampate (Nema ništa na kućnu adresu u papirnom formatu).kako je sigurnije ako se i u eAgrar i u eUpravu logujemo preko consentID/sertifikatata sa LK?
To znači da vam je poljoprivredno gazdinstvo obnovljeno
Ako nemate štampač imate mogućnost da preuzmete fajl.pdf pa prebacite na USB Flash pa odete tamo gde ima (Fotokopirnica itd...).malo sale iako je prosao prvi april
jel ministarstvo potpisalo saradnju sa nekim proizvodjacem stampaca posto kako stoje stvari i to ce nam biti potrebno u buducnosti
pa da mi poljoprivrednici imamo popust na kupovinu
naprimer kao kod @olalija na Milwoki alate
Može i tako bitno je da se snađete.Ili se na licu mesta u kopirnici ulogujete telefonom, preuzmete, i pošaljete na mejl kopirnice.
Ili pošaljete nekom prijatelju, komšiji, rođaku da vam odštampa. Evo ja štampam trenutno bratu i komšiji
Pored JMBG priložite ugovore, očitane lične karte i papire iz eKatastar nepokretnosti.Petre Perrovicu danas sam pristupio E Agraru i prevukao je sve parcele iz trezora sam. Samo mi je na parcele u zakupu trazio JMBG zakupodavca. Na parcelama gde ima vise suvlasnika upisivao sam samo 1 jmbg. Da li je to dovoljno?