A sta ako nemamo ugovore ( predati su u trezor)Pored JMBG priložite ugovore, očitane lične karte i papire iz eKatastar nepokretnosti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A sta ako nemamo ugovore ( predati su u trezor)Pored JMBG priložite ugovore, očitane lične karte i papire iz eKatastar nepokretnosti.
Nista mi od toga nije trazio i bez toga sam uspeo da obnovim, sad ne znam da li ce biti problema ? Jer te parcele je E agrar vec sam ucitao, nisam ih dodavao.Pored JMBG priložite ugovore, očitane lične karte i papire iz eKatastar nepokretnosti.
Što više papira dostavite tim bolje (Pre će proći verifikaciju).Znaci ako se sad pravi ugovore za nove parcele,nemora kod notara ali odstampati licne karte i na ugovoru jbmg a jel dovoljno sa ekatastra ili podici u katastru posedovni list? Ja imam priblem jer kupio jednu parcelu 1 kj a na ekatastru mi pise 9000m2 vlasnik 1/1
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Nije tražio ali dobićete poziv da treba da dostavite (Tu gde stoji Zakup-Ustupanje biće /).Nista mi od toga nije trazio i bez toga sam uspeo da obnovim, sad ne znam da li ce biti problema ? Jer te parcele je E agrar vec sam ucitao, nisam ih dodavao.
Tako je i moji ugovori su u trezor predati i datumi koji su u ugovorima su preneseni u eagrar.
@Petar_Petrović ovo pitanje je bitno sto je Maxa pitaoJel mogu nove parcele da se ubacuju sad u strukturi?AKo se napravi sad novi ugovor o zakupu?Jel se dobije za nove parcele subvencije sad ili tek sledece godine?Pre je bilo u trezoru da moze da se podnese do 30.sept novi zakupi da bi se sledece godine dobile subvencije, eh sad po novom ne znam ne pise nigde do kad je rok da se ubacuju nove porcele ili je ostalo isto pravilo kao sto je bilo u trezoru do 30.09 mogu samo da se ubacuju nove parcele?!
Mnogi su lose shvatili i mnogima je zastala knedla u grlu. Izgleda da se radi o tome da ce za sve parcele ubacene u eagrar do 31.03. moci da se dobije tih 9.000 din po hektaru. Sto jeste dobro, ili kako nam to ministarka rece, u duhu eagraraukoliko sam sad razumeo izjavu ministarke od petka krecu prijave po hektaru,oni koji su obnovili do 31.3
https://www.b92.net/biz/vesti/srbija/pocelo-pustanje-subvencija-za-mleko-preko-eagrara-2312549
Mada verovatno nisam dobro shvatio
Ja nemam to e-sanduce,gde se to nalazi?Ili se misli na gmail postu?Od sada sve ide preko eSandučeta a da je poslato eUpravi tako ti najvažniji dokumenti pa onda vi to odštampate (Nema ništa na kućnu adresu u papirnom formatu).
Ništa ne treba čekati što pre obnovite gazdinstvo i regulišete tu i tu parcelu (Osiguravate da vam bude plaćena subvencija za ovu godinu).@Petar_Petrović ovo pitanje je bitno sto je Maxa pitao
dakle ako je obnovljeno gazdinstvo tipa 26marta sa 16hektara ako se dodaju 3h sada da li se oni kotiraju u ovogodisnje subvencije ili ne? da se onda ne zuri sa upisom i prijavom bezveze
posto je bio prvobitno rok do 31 pa su se mozda neki ispada zajebali tako reci sto su obnovili na brzinu
ako znas informaciju hvala
Imate sigurno (Prijavite se na eUprava preko ConsentID aplikacije)Ja nemam to e-sanduce,gde se to nalazi?Ili se misli na gmail postu?
Pa jednostavno nemam,tako se i prijavljujem inace.Sve mi je u redu,jedino imam na osnovu koriscenja imam crticu /,a ostalo je vlasnistvo.Trazio sam i nema e-sanduce nigdeImate sigurno (Prijavite se na eUprava preko ConsentID aplikacije)
Pa jednostavno nemam,tako se i prijavljujem inace.Sve mi je u redu,jedino imam na osnovu koriscenja imam crticu /,a ostalo je vlasnistvo.Trazio sam i nema e-sanduce nigde
Napišite ugovor u Zakupu Ustupanju za sve osobe (Isto važi očitane lične karte, eKatastar).Ja se izvinjavam moram da budem dosadan, imam par situacija sa komsijom kome pomazam i sve je komplikovano.
Ima parcele gde su on i zena suvlasnici, de su on,zena i sin suvlasnici i de su zena i njena sestra suvlasnice pola/pola da li je tu najlakse i zakonom dozvoljeno napisati ugovore izmedju nosioca sa svim ostalim vlasnicima i kako tehnicki napisati ugovor de su on i zena suvlasnici ?
Nisi našao rešenje za odvodnjavanje ? Danas dobijem obaveštenje da imam poruku na eupravi.Pomislio sam da je od eagrara ,kad ono vode Vojvodine .Nasao sam,nemam poruka,sve je ok za sad.Hvala
Pa nema ako nisi tražio. Traži potvrdu o aktivnom statusu i dobićeš je odmah u e sanduče.Nasao sam,nemam poruka,sve je ok za sad.Hvala.Problem je sto se vecina ljudi,tacnije 99% ne moze snaci sa tim glupostima od digitalizacije,pa cak ni mladji od mene.Ja sam obnavljao ljudima to za 5 minuta ali zaista je zakomplikovano bez veze u mnogim detaljima.Da su dali forumasima da naprave program,sigurno bi bio bolji od ovih i bolje bi radilo i ljudi bi se daleko lakse snalazili.U svakom slucaju hvala jos jednom Petar Petrovic.Iz ovoga samo mogu da naslutim sta je cilj svega