"Друга ствар, пре недељу дана сам се сетио да упишем једну нову парцелу која је купљена септембра и био сам у трезору и уписао. Међутим, после два дана ми је стигло писмо од трезора да не може јер је парцела дата у закуп до краја марта 2025. Разговарао сам са бившим власником да то решимо у смислу да се раскине уговор о закупу (јер је то прећутао приликом продаје) тако да бих могао да је упишем на своје име. А данас сам је нашао овде на еаграру (ја сам власник 1/1). То раскидање иде скоро па никако јер тај што је узео у закуп као нема сад времена итд. Питање је шта би се десило ако и ја и закупопримац пријавимо парцелу на своје име? Да ли је неко имао било шта слично? А разговарао сам и са адвокатом и каже да могу да тужим бившег власника јер је у купопродајном уговору наведено да изјављује да парцела није под хипотеком, да није дата у закуп трећем лицу итд."
Моја порука од 22.03.
Пошто је парцела уписана на моје име да ли сад треба да се раскине уговор о закупу?
Моја порука од 22.03.
Пошто је парцела уписана на моје име да ли сад треба да се раскине уговор о закупу?