E-Agrar

Gledam sada bas izgled i proceduru prijave za subvencije po hektaru. Za razliku od prva dva koraka, tj registrovanja, izdavanja parametra, pristupanja eagraru, ubacivanja setvene strukture i generalija, prijava za hetare je bukvalno u 3-4-5 koraka.

@markokg1982 Је л’ ово значи да се неће електронски потписивати захтев? А можеш ли да видиш процедуру за друге врсте захтева, тј. како се прилажу документа (која су потребна код това, приплодних грла, регреса...)?

@markokg1982 Је л’ ово значи да се неће електронски потписивати захтев? А можеш ли да видиш процедуру за друге врсте захтева, тј. како се прилажу документа (која су потребна код това, приплодних грла, регреса...)?
Izgleda da nece biti elektronski potpisivan iako sam i ja to ocekivao. Ipak si logovan preko sigunosnog sistema tj consentID aplikacije i to je dovoljno.
Za sada vidim samo za subvenicije i premiju za mleko.

А шта ће ми да радимо код премије за млеко? Зар није Правилник код премије остао исти, односно процедура иста? Не знам шта би требало ми да радимо.

Министарка јесте најавила да ће премија исто ићи преко еАграра али није изменила Правилник као што је изменила код других.

da li je problem ako mi ostane neka povrsina neprijavljena, konkretno pokazuje mi da imam 2 kvadrata u ukupnoj povrsini vise nego sto imam po parcelama, proveravao sam sat vremena i ja ta 2 kvadrata ne nalazim, obnovio sam tako
https://www.imagebam.com/view/MEJV1RL][/URL]
MEJV1RL_t.jpg

Edit: ne vidi se slika najbolje, uglavnom:

ukupno pod kulturama 19 96 10
ukupno zemljiste koje se obradjuje 19 96 12
bez prijavljene kulture 0 00 02

Poslednja izmena:
Ja sam kod sebe deo dvorista koji je gradjevinsko zemljiste ostavio neprijavljeno sto se tice biljnih kultura, valjda nece praviti problem jer nema ni smisla da stavljam neku kulturu na gradjevinsko zemljiste..

Imam jedan problem drugar se vencao ,zenino gazdinstvo mu se vodi na jedno prezime a u licnoj karti drugo,Dal samo da prilozimo licnu kartu Posto je I addresa promenjena

da li je problem ako mi ostane neka povrsina neprijavljena, konkretno pokazuje mi da imam 2 kvadrata u ukupnoj povrsini vise nego sto imam po parcelama, proveravao sam sat vremena i ja ta 2 kvadrata ne nalazim, obnovio sam tako
https://www.imagebam.com/view/MEJV1RL][/URL]
MEJV1RL_t.jpg

Edit: ne vidi se slika najbolje, uglavnom:

ukupno pod kulturama 19 96 10
ukupno zemljiste koje se obradjuje 19 96 12
bez prijavljene kulture 0 00 02
Imao sam sličnih viškova .Strpljivim pregledom se nađe greška .Parcelu po parcelu i polako.

Имам једну парцелу која није повучена у прегледу Е-Аграр где сам ја у сувласништву са супругом, коју сам тек јуче предложио за члана и још је на провери. Покушао сам бар мој део парцеле да убацим и кад се отворила маска са подацима за парцелу - назив катастарске општине, у падајућем мениу, има само КО за Александраовац али не могу да видим и остале општине - конкретно Сремска Митровица. Како да унесем то? Укуцам ручно и оно врти и каже да нема података...?

Pojavio nam se nov problem, komsija ima zemlju u vlasnistvu, a u eagraru mu stoji da je osnov koriscenja zakup i to do 01.01.1900. god i trazi jmbg od zakupodavca. , i naravno sve se crveni.
Zvali smo u pss, oni ne znaju kako da pomognu?

pokusajte videti u dodavanjima parcela da li postoji parcela na njegovo ime ,i ako postoji tu sto vode u zakupu brisi a uvezi na njega kao vlasnistvo

Gledam sada bas izgled i proceduru prijave za subvencije po hektaru. Za razliku od prva dva koraka, tj registrovanja, izdavanja parametra, pristupanja eagraru, ubacivanja setvene strukture i generalija, prijava za hetare je bukvalno u 3-4-5 koraka.

https://postimages.org/]

[/URL]
2.jpg
[/URL]

[/URL]
3.jpg
[/URL]

[/URL]
4.jpg
[/URL]

[/URL]
5.jpg
[/URL]

[/URL]
6.jpg
[/URL][/url]
moze li pomoc kako uci na ovu stranicu?

Имам једну парцелу која није повучена у прегледу Е-Аграр где сам ја у сувласништву са супругом, коју сам тек јуче предложио за члана и још је на провери. Покушао сам бар мој део парцеле да убацим и кад се отворила маска са подацима за парцелу - назив катастарске општине, у падајућем мениу, има само КО за Александраовац али не могу да видим и остале општине - конкретно Сремска Митровица. Како да унесем то? Укуцам ручно и оно врти и каже да нема података...?
Poštovanje g. @ACA RAIC sačekajte da vam se žena verifikuje (Prođe registrator) pa će te onda moći direktno da dodate zemlju na nju. Ako vam se ne čeka idite u Додај парцелу, Закуплјено или Уступљено земљиште

Након тога приложите документе:

• Уговор о закупу или уступању
  • Извод из Катастра или Земљишне књиге

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh