Sloba31
Član
Pa kad izbrises parcelu izbrise se i prilog koji si postavio tako da ipak moras.Kucas samo stavku koja nedostaje ne treba ponovo da prilažeš ugovor o tekučem zakupu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa kad izbrises parcelu izbrise se i prilog koji si postavio tako da ipak moras.Kucas samo stavku koja nedostaje ne treba ponovo da prilažeš ugovor o tekučem zakupu.
Zaboravio sam da napišem ovo:https://prijava.eid.gov.rs/authenticationendpoint/errors/error_403.html
Instalirano je sve od drijevera za citac, do celika. Pokusacu ponovo danas da je ocitam sa celikom pa da probam da se ulogujem.
Тај "Челик" и мој хардвер се никако не слажу и не знам зашто је то тако.Da li vama taj čitač u opšte očita Ličnu kartu kada pokrenete aplikaciju ČELIK. Koji je u pitanju sam čitač (Možete da ponovo instalirate Driver za čitač mada je sam čotač Plug and Play ali se nekada desi da sam sistem ne prepozna povezan uređaj) ?
Ja sam imao problem sa Čelikom, mada on nije neophodan za pristup portalima, samo očitava podatke sa Lične karte i možeš promeniti PIN kod.Тај "Челик" и мој хардвер се никако не слажу и не знам зашто је то тако.
И пре почетка рада еАграра успео сам да се тазе личном картом са чипом и овим читачем https://zoweetek.cn/product-item/zoweetek-multi-function-card-reader/ региструјем на eid.gov.rs, а после почетка рада еАграра да обновим статус, унесем нову сетвену структуру и ажурирам своје контактне информације.
За сво то време, TrustEgde ми уредно очитава два "кључа" на чипу личне карте - аутентикацију и потписивање, али "Челик" ми приликом његовог покретања избаци онај његов прозор у коме би требало да буду очитани подаци са личне карте, секунду касније дијалог прозор са обавештењем "Грешка при читању картице. У читачу смарт картица налази се картица која није електронска лична карта". Штиклирао сам и одштиклирао тих неколико ставки које могу да се промене у "тулбару" "Челика" и поново укључивао читач у УСБ порт, али са истим резултатом. Све то радим на тазе инсталираном Win 7 Home Premium SP1, а у "дивајс менаџеру" ми из неког разлога пријављује да драјвери нису инсталирани (иако је ствар плаг-енд-плеј), а њихово ажурирање (са диска који је приложен уз читач или са сајта његовог произвођача) не даје никакве промене - TrustEdge види податке са чипа личне карте, а "Челик" не.
Сад, марим ја што "Челик" не види те податке са личне карте, све док могу да обновим регистрацију свог газдинства и пријаву сетвене структуре (јесам ли ја обе те ствари урадио када сам ономад куцкао по порталу еАграр?), али да ли ће да ми тај "Челик" и његова очитавања бити потребни за будуће обнове статуса и пријаве сетвене структуре, а без промена власништва, површине и чега све још у односу на тренутно стање? Ако ће да ми треба, шта ми предлажеш да радим?
И молим те, само немој да кажеш да ће ми за то бити потребан смартфон јер немам неколико ствари - такав телефон, воље да научим да рукујем њиме и потребе за њиме.
Odlično, znam da je to uglavnom bio problem, neodgovarajuća verzija ili nedostatak komponenti iz Visual C (2008)Ауууу, ала ми је гадна њушка на чипу!
Сремац, рекох хајде да проверим да заиста нису унапредили тај "Челик" и видим у "дивајс менаџеру" да сам пре пет-шест недеља ја инсталирао тада актуелну верзију програма 1.3.2., а ево на истом линку сајта МУП-а чији си линк остављао и тада и сада, приметим да су ставили линк за скидање верзије 1.3.8.2. Деинсталирам стару верзију, инсталирам нову и "Челик" прорадио! Факин анбиливабл!
Kakav tacno izvod iz katastra?Пријава закупљеног / уступљеног земљишта
Након тога приложите документе:
- Уговор о закупу или уступању
- Извод из Катастра или Земљишне књиге
ugovor o zakupu jel mora overen kod notara?Idite na eKatastar nepokretnosti
1. Izaberite Opštinu
2. Napišite broj parcele
3. Napišite kod sa slike
4. Kliknite na "Prikaži"
Ako se tu podudara (Slaže) to je to.
1. Imate mogućnost
Пријава закупљеног / уступљеног земљишта
Након тога приложите документе:
- Уговор о закупу или уступању
- Извод из Катастра или Земљишне књиге
2. Imate mogućnost
Пријава земљишта у власништву без катастра
Sluzbenici u psss imaju broj telefona od administratora i mogu kroz svega 30 sekundi da poniste kompletnu registraciju nekoga sa euprave i tako ocas posla se moze ponovo registrovati.Ispunio sam oko 100 prijava za eAgrar, sa jednom imamo probleme, u pitanju je službenik pošte kojem su otvorili eUpravu a on nema pojma ni mejl ni šifru i neće da mu prihvati drugi email.
U PSS se čeka 5-6 sati, nek ide poštar pa nek čeka. Izgleda nisi razumeo moje pitanje, briga me za poštara, pitam jel sam rekao dobro supružnicima sa zajedničkom imovinom stečenom u braku kako da prijave parcelu i kulturu. On je nosilac, ona član i obrnuto. Dvoje imaju zasebna gazdinstva i sličan problem, u oba gazdinstva se pojavljuje parcela sa full povrsinom.Sluzbenici u psss imaju broj telefona od administratora i mogu kroz svega 30 sekundi da poniste kompletnu registraciju nekoga sa euprave i tako ocas posla se moze ponovo registrovati.
Druga opcija ti je da ti isto u psss preko maticnog broja ostampaju nove parametre za consentID aplikaciju i na dnu te A4 stranice ti pise mail adresa preko koje je korisnik registrovan. Aplikaciju koja ne radi ili je sa tim nekim parametrima od pre, deinstaliras, ponovo instaliras i ubacis te nove parametre.
Izvinite bio sam zauzet, sada vidim da vam je proradio ČELIK.Тај "Челик" и мој хардвер се никако не слажу и не знам зашто је то тако.
И пре почетка рада еАграра успео сам да се тазе личном картом са чипом и овим читачем https://zoweetek.cn/product-item/zoweetek-multi-function-card-reader/ региструјем на eid.gov.rs, а после почетка рада еАграра да обновим статус, унесем нову сетвену структуру и ажурирам своје контактне информације.
За сво то време, TrustEgde ми уредно очитава два "кључа" на чипу личне карте - аутентикацију и потписивање, али "Челик" ми приликом његовог покретања избаци онај његов прозор у коме би требало да буду очитани подаци са личне карте, секунду касније дијалог прозор са обавештењем "Грешка при читању картице. У читачу смарт картица налази се картица која није електронска лична карта". Штиклирао сам и одштиклирао тих неколико ставки које могу да се промене у "тулбару" "Челика" и поново укључивао читач у УСБ порт, али са истим резултатом. Све то радим на тазе инсталираном Win 7 Home Premium SP1, а у "дивајс менаџеру" ми из неког разлога пријављује да драјвери нису инсталирани (иако је ствар плаг-енд-плеј), а њихово ажурирање (са диска који је приложен уз читач или са сајта његовог произвођача) не даје никакве промене - TrustEdge види податке са чипа личне карте, а "Челик" не.
Сад, марим ја што "Челик" не види те податке са личне карте, све док могу да обновим регистрацију свог газдинства и пријаву сетвене структуре (јесам ли ја обе те ствари урадио када сам ономад куцкао по порталу еАграр?), али да ли ће да ми тај "Челик" и његова очитавања бити потребни за будуће обнове статуса и пријаве сетвене структуре, а без промена власништва, површине и чега све још у односу на тренутно стање? Ако ће да ми треба, шта ми предлажеш да радим?
И молим те, само немој да кажеш да ће ми за то бити потребан смартфон јер немам неколико ствари - такав телефон, воље да научим да рукујем њиме и потребе за њиме.
U mom slučaji otac i majka ustupaju parcelu na kojoj imaju i jedao i drugo vlasništvo 1/1 znači zajedničko, parcelu sam dodao na jednog člana tako što su i otac o majka popunili zasebne izjave o ustupanji iste parcele očitane obe lične karte i izvod iz katastra javni pristup sve to slikano i poslato kao prilog, sutradan se parcela pojavila u ukupnom zbiru bez problema. Ako sam dobro razumeo problem?Ispunio sam oko 100 prijava za eAgrar, sa jednom imamo probleme, u pitanju je službenik pošte kojem su otvorili eUpravu a on nema pojma ni mejl ni šifru i neće da mu prihvati drugi email.
Nekoliko pratilaca mi se javilo sa problemom zajedničke imovine sa supružnikom gde im se pojavljuje 2x ista parcela sa celom površinom, rekao sam da podele udeo u parceli i tako unesu na obe parcele kako bi dobili tačne površine. Jel neko može ovo da potvrdi, ljudi se boje tako da unesu?
Ne znam kako možeš da podeliš parcelu ti sam ako nad njom oboje supružnika ima vlasništvo 1/1 ok je ako imate po pola ali zajedničko vlasništvo je uvek da i jedan i drugi član imaju celi parcelu. Ako imate po pola onda nije zajedničko nego svako ima svoj udeoImam sa zenom par parcela po pola pa celu parcelu podelis sa dva i nema greske jer ako stavis vise nece da primi
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Prihvata oba (Ako imate već overen priložite taj).ugovor o zakupu jel mora overen kod notara?
Da, dobro si razumeo ali su u ovom slučaju 5 muževa nosioci gazdinstva i jedna žena, nema trećih lica. Ovaj jedan je popunio udele u parceli pošto za članove gazdinstva ne trebaju ugovori i prošlo mu je u zbiru, sve se slaže ali me zanima da li je to dobro kako sam im rekao.U mom slučaji otac i majka ustupaju parcelu na kojoj imaju i jedao i drugo vlasništvo 1/1 znači zajedničko, parcelu sam dodao na jednog člana tako što su i otac o majka popunili zasebne izjave o ustupanji iste parcele očitane obe lične karte i izvod iz katastra javni pristup sve to slikano i poslato kao prilog, sutradan se parcela pojavila u ukupnom zbiru bez problema. Ako sam dobro razumeo problem?