p123
Član
Pa trebalo bi da imaš primerak ugovora o zakupu i kod sebe..A šta kada su ugovori već kod njih a parcele u evidenciji fale?
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa trebalo bi da imaš primerak ugovora o zakupu i kod sebe..A šta kada su ugovori već kod njih a parcele u evidenciji fale?
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Ako se vodi kao član istog gazdinstva, mislim da ne treba ništa višeSupruga mi je član poljoprivrednog gazdinstva i neke parcele se vode na nju.Da li mora izjava overena kod notara,pošto mi prihvatio obnovu.
Koliko vidim mnogima se to dešava, moguće da ti u pošti (ili gde si već uzimao kredencijale za ConsentID) nisu nešto dobro odradili, možda nisu dobro upisali email koji si im dao. Verovatno ćeš morati po nove kredencijale za Consent IDEvo danas prvih problemaa kod mene, skenirao kod za Consent ID, i neće da ga prihvati, kaže doslo je do greške
Loguje se na isti način i na eUpravu i na eAgrar, preko ConsentID ili elektronskog sertifikata na ličnoj karti. Jedno od ta dva ti je dovoljno da bi se ulogovao.Znači koliko sam ja ovde skontao, prvo moras da napraviš e upravu da bi mogao na e agrar?
I meni se to isto desilo pa sam isao po nove parametre. Kad su mi dali rekli su da je rok od 24 sata da ih iskoristis, posle toga ne vaze.Evo danas prvih problemaa kod mene, skenirao kod za Consent ID, i neće da ga prihvati, kaže doslo je do greške
Pisao sam o ovome poslednjih mesec dana, svaki čitač je u redu.Koji čitač za lične karte uzeti? Pošto koliko čujem ne podrzavaju svi sve lične karte.
Aко никако другачије, покушај да се сетиш како су изгледали читачи које си којекуде виђао за време од када су увели ЛК са чипом, па пронађи у огласима неки такав. Ја сам виђао неке назови троугласте, прозирне и они канда раде.Koji čitač za lične karte uzeti? Pošto koliko čujem ne podrzavaju svi sve lične karte.
Hvala. Moram tako da probam. Ovo je sve sranje. Ljudi kuliraju, a ima nas koji ne možemo ni da se uogujemo na portal eID. Ja znam za to. Vadio sam to kada sam hteo da izvadim covid sertifikat. Iako je moglo da se registruje i sa mailom i lozinkom. Sad ovde sve nešto. Ne znam što su davali taj consentID kad ne radi i kada ima drugih načina. Ja sam ulazio u očev nalog na eID sa mailom i lozinkom, ali na portal eID (odakle bi se išlo i na eagrar) neće da uđe. Stavili uputstvo kako da se ide po portalu eagrar, a ne može da se uloguje. Stavi ti kako da se ulogujem i namesti da to radi. Da otvara opcije iz menija portala svako zna.@salemld Imam,to su meni u Sup pravili,tad sam i dobio pin.
Pa to sam se i ja pitao,jer sam i ja isto probao...i ja isto pop.sio nema niko pojma...probao sam onaj 0800 broj da nazovem i da ih pitam kad ce moci preko mobilni,naravno nema sanse da dodjes do operatora...i sta sad?Kojeg do mojeg sam onda sve resavao do sad da ide preko telefona?I najgore je da smo dobili takvu nezvanicnu informaciju da do 31.marta moramo da se ulogujemo i da sve dovedemo u red tamo jer inace nema nista ni od subvencije ni od niceg drugog za ovu godinu...A koja im je ovo fora? Preko moba moze samo do 15h ili?
Imaš opciju kad otvoriš u promeni podataka da navedeš deo parcelePitanje,ako hocu na jednu parcelu dve kulture,kakva je procedura?