banePA
Član
Poljoprivrednicima koji rade zemlju i pate se pasivan status jer im je neko drugi upalio njivu, a zakupodavcima sa fiktivnim gazdistvima koji vuku subvencije nikom ništa, baš lepo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gore u predhodnom postu sam obljasnio proceduru.A koko ustanove sta je i kada upaljeno?
Nesto me nije interesovalo jer sve tanjiram bukvalno kako izadje kombajn iz njive.
Ako mislis na ovaj post to mi nista ne govori. Poljoprivredni inspektor kad bi sada dosao u moje mesto mogao bi da kostatuje da su paori izvrsili kvalitetno duboko oranjeZnam samo da poljoprivredni inspektori rade svoj posao na terenu (Zapisnik koji se prosleđuje Ministarstvu).
Pozovite lično Upravu za agrarna plaćanja i oni će vam odgovoriti tačno na vaše pitanje.Zašto kolege sa refakcije ne odgovaraju na mail, zahtev za ponovnu uplatu refakcije koja je vraćena od strane banke još u martu, niko ne odgovara.
Pitanje za Srdjan01.
Poljoprivrednicima je ostavljena mogućnost da prijave paljevinu na parcelama (Da izbegnu pasivni status).Ako mislis na ovaj post to mi nista ne govori. Poljoprivredni inspektor kad bi sada dosao u moje mesto mogao bi da kostatuje da su paori izvrsili kvalitetno duboko oranje
Ja aludiram na to da oni sada mogu sedeti u kanc i retroaktivno gledati snimke i pisati ovo je gorelo ovo nije i tako resetati!
Kao sto sad pandur ne mora da te zaustavi pri radarskoj kontroli samo te obraduju cestitkom i pozivom prekrsajnog suda.
Ja nisam nigde rekao (Napisao) da ne možete da se brinete za druge...Odakle ti to da se plašimo, samo razgovaramo. A mozda mozemo i za druge da se brinemo
Nesto me nije interesovalo jer sve tanjiram bukvalno kako izadje kombajn iz njive.
Lepo sam napisao kako radim sve do jedne parcele. Da zanemarimo ovo plasenje vec smo navikli svakodnevno, hvala na odgovoruAko niste vi palili ili neko drugi (Vaše parcele kako kažete su sigurne) šta se onda plašite, brinete i lupate glavu glupostima ?
Čisto informativno, sta sve moze da snadje ovaj ogoljen narod i kako to funkcionise na nas način.Odakle ti to da se plašimo, samo razgovaramo. A mozda mozemo i za druge da se brinemo
Ko sam ja da vas plašim (Niti mi je to namera, želja mi je da budem prijatelj sa svima na forumu ako je moguće ako ne ne), kako vas (U opšteno poljoprivrednike) plaše tako i mene isto plaše.Lepo sam napisao kako radim sve do jedne parcele. Da zanemarimo ovo plasenje vec smo navikli svakodnevno, hvala na odgovoru
Čisto informativno, sta sve moze da snadje ovaj ogoljen narod i kako to funkcionise na nas način.