E-Agrar

Ko sam ja da vas plašim (Niti mi je to namera, želja mi je da budem prijatelj sa svima na forumu ako je moguće ako ne ne), kako vas (U opšteno poljoprivrednike) plaše tako i mene isto plaše.

Sve ovo gore što sam napisao već piše i na ofc sajtu ministarstva, a i na drugim medijima.
Ne vi nego sistem, koji donosi besmislene propise.

Istekao jedan ugovor, vidim parcele obrisane iz gazdinstva! A ranije je stojalo tako dok ne obnkvis ugovor, nisu brisali nista.

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Promenili su softver, ne brise se to rucno nego pri ubacivanju verovatno se negde postavlja datum isteka ugovora (ne znam tacno kako se dodaje jer nemam nista pod ugovorom u eAgraru) i onda oni kad verifikuju parcelu samo potvrde da si uneo to kao sto je u ugovoru i taj datum se u softveru postavi kao datum isteka. Automatski kad prodje taj datum ta parcela se brise iz sistema..

Pozdrav društvo jedno pitanje ako neko zna dali ruka za dzambo vrece može da ide u podsticaje za biljnu proizvodnju ili samo za stočarstvo jer kad sam hteo da predam na opštinske podsticaje rekli da može samo za stočarstvo dali je neko imao iskustva o tome. Hvala u svakom slučaju

Pozdrav društvo jedno pitanje ako neko zna dali ruka za dzambo vrece može da ide u podsticaje za biljnu proizvodnju ili samo za stočarstvo jer kad sam hteo da predam na opštinske podsticaje rekli da može samo za stočarstvo dali je neko imao iskustva o tome. Hvala u svakom slučaju
Za sad nema još kod biljne proizvodnje pravdanja računima za đubrivo.

Koji je sad ovo djavo...Pitanje za Srdjana. Ovo izbaci kad pokusam da se ulogujem na e Agrar

Немате налог на Порталу еИД.
Важно обавештење: Пријава ПРО је укинута. Уколико сте до сада у службене сврхе користили Пријаву ПРО, те сте се на системе електронскe управе пријављивали својом службеном имејл адресом, а уједно сте имали и приватан налог еГрађанина са приватном имејл адресом, од сада се на системе електронске управе пријављујете искључиво помоћу своје приватне имејл адресе еГрађанина без обзира на то у које сврхе приступате неком од система електронске управе.

Nemam pojma koja je to privatna mail adresa niti znam pass

Koji je sad ovo djavo...Pitanje za Srdjana. Ovo izbaci kad pokusam da se ulogujem na e Agrar

Важно обавештење: Пријава ПРО је укинута. Уколико сте до сада у службене сврхе користили Пријаву ПРО, те сте се на системе електронскe управе пријављивали својом службеном имејл адресом, а уједно сте имали и приватан налог еГрађанина са приватном имејл адресом, од сада се на системе електронске управе пријављујете искључиво помоћу своје приватне имејл адресе еГрађанина без обзира на то у које сврхе приступате неком од система електронске управе.

Desilo mi se juce kod jednog gazdinstva koje ulazi preko telefona. Uzeo nove parametre u posti, instalirao opet consent ID i proradilo.

Ja sam preko racunara usao.Probacu sutra,necu da se nerviram pred spavanje.Uvek neki problemi

Kako kolektivno kad moras da uneses JMBG. Mora ponaosob.
Unet drugi jmbg i sad za istu parcelu piše "На вашем газдинству већ постоји уписана парцела са истим подацима, да ли сте сигурни да желите поново да је додате?"

Nudi "Odustani ili Zelim li ponovo unesem istu parcelu"

Greška je do vas (Pogrešno ste upisali slovo, ili .,-).

Ako ne znate parametre ili ste zaboravili (Pristupnu email adresu za eID nalog) u PP mi pošaljite Ime, Prezime i JMBG (Napomena samo ako želite).

Poslednja izmena:
Poslao sam nekoliko zahteva za refakciju goriva.
U tim zahtevima se nalaze i neke parcele koje smo radili u arendu, ali ih vise ne radimo, odustali smo.
Te parcele zeli da preuzme kolega, tako da ih ja moram izbrisati sa eagrara.
Da li ce poslati zahtevi za refakciju goriva i dalje vaziti ako ja uklonim te parcele sa eagrara ?

Mozda glupo pitanje,ali na jednom gazdinstvu nisam bas sto posto siguran jel imam jos tipa 150 ili 180 litara za refakciju.Ako sad npr na pumpi uzmem vise goriva nego sto imam dozvoljeno na eAgrar,jel mogu i dalje podneti zahtev samo na tih 150 lit ,iako npr racun je od 200 lit ?.

Na NIS aplikaciji imam 2k litara manje vise jos ,ali to je po 179 din ,a ovo me zanima zbog refakcije ,posto nisam bas siguran koliko mi ostalo litara na tom gazdinstvu.A na njixovoj pumpi cu uzeti gorivo.

@Arkadije pa zar ti ne piše na aplikaciji koliko još dizela možeš sipati po povlašćenoj ceni?
f0e68474fa6292b21f7fed108ea17bb7.jpg

Nazad
Vrh