E-Agrar

@Srđan01
U polju br predmeta ne nudi broj pod kojim je tražena dopuna ,a kad ukucam br nedozvoljava dalje.

Dopuna-predmeta-1.jpg
Dopuna-predmeta-2.jpg

I meni takodje.. zvacu sutra da cujem.. mozda je neki problem do njih

@Srđan01
U polju br predmeta ne nudi broj pod kojim je tražena dopuna ,a kad ukucam br nedozvoljava dalje.
I meni takodje.. zvacu sutra da cujem.. mozda je neki problem do njih
Ako ne nalazite broj predmeta onda idite u Opšte zahteve i tu odradite traženo.

💬 U samom zahtevu vam piše gde trebate da dostavite dopunu.
Napomena: Navedite taj broj predmeta što ste pokušavali da nađete u Dopuna predmeta i dostavljanje podnesaka.

Poslao sam dopunu preko opstih zahteva pa cemo videti
Kada sam nazvao rekli su da je nemoguce da nema opcija pa sam ima uslikao i poslao na mail koji su mi dali.. upravo su me i zvali iz uprave.. greska je do njih, u narednih nekoliko dana ce doci do resenja problema..
@Steco

Ja sam sad probao da ubacim prilog i izbaci mi da je došlo do greške i piše - User processing cannot be changed to the same value -...?

Sta je sa kontakt telefonima uprave za agrarna placanja ni na jedan se nemogu dobiti, samo prekidaju vezu?

Pozdrav za sve clanove. Imam sledeći problem.
Imam problem sa dodavanjem polj. zemljišta u eagrar koju sam uzeo u zakup od svoje supruge zato sto nema gazdinstvo na sebi. Parcela je oduzeta od prvog vlasnika zbog ne izmirenih dugova za repromaterijal. Moja supruga je kupila tu zemlju od pravnom lica i preveli smo zemlju na nju. U eagraru ne mogu da dodam ovu zemlju zato sto mi stalno izbacuje da navedenu zemlju vec koristi PG (prvi vlasnik kome je oduzeta zemlja). Taj vlasnik je izgubio skoro svu zemlju i njegovo gazdinstvo je u pasivnom statusu ( ne postoji mogucnost da je prevede u aktivni status).
Da li je neko imao slican problem i kako ga je resio?
Zvao sam sve moguce uprave, i stalno mi govore da moram to sa prvim vlasnikom da resim.

On je očigledno neće izbrisati nikad. Može zvučati smešno ali mislim da je rešenje tužba protiv eagrara zato što dozvoljava da bude u nečijem gazdinstvu zemja koja nije u njegovom vlasništvu. Kako mogu da izbrišu zemlju za koju je istekao zakup a ne mogu da izbrišu zemlju za koju je prestalo vlasništvo?

On je očigledno neće izbrisati nikad. Može zvučati smešno ali mislim da je rešenje tužba protiv eagrara zato što dozvoljava da bude u nečijem gazdinstvu zemja koja nije u njegovom vlasništvu. Kako mogu da izbrišu zemlju za koju je istekao zakup a ne mogu da izbrišu zemlju za koju je prestalo vlasništvo?
I ja sam razmisljao o tome. Ipak nije mala povrsina u pitanju (3 ha) je parcela.

Pozdrav za sve clanove. Imam sledeći problem.
Imam problem sa dodavanjem polj. zemljišta u eagrar koju sam uzeo u zakup od svoje supruge zato sto nema gazdinstvo na sebi. Parcela je oduzeta od prvog vlasnika zbog ne izmirenih dugova za repromaterijal. Moja supruga je kupila tu zemlju od pravnom lica i preveli smo zemlju na nju. U eagraru ne mogu da dodam ovu zemlju zato sto mi stalno izbacuje da navedenu zemlju vec koristi PG (prvi vlasnik kome je oduzeta zemlja). Taj vlasnik je izgubio skoro svu zemlju i njegovo gazdinstvo je u pasivnom statusu ( ne postoji mogucnost da je prevede u aktivni status).
Da li je neko imao slican problem i kako ga je resio?
Zvao sam sve moguce uprave, i stalno mi govore da moram to sa prvim vlasnikom da resim.
Imao sam takav slucaj kod drugara, radi neku zemlju koja je kod 3 lika koji je u pasivi zbog ne placanja nekog kredita. Pat pozicija ne mozes nista sa tom zemljom dok on to ne resi. Veoma komlikovano i ne zavisi samo od tebe.

To bi moglo da se reši tako da novi vlasnik upiše novu kupljenu zemlju u eagrar sa napomenom da traži brisanje (od eagrara) zemlje iz drugog gazdinsta ( stari vlasnik ) . Ako oni neće da obrišu samo tako nek pošalju ( preko e sanduće ) da traže dokaz od starog vlasnika da li se zemlja vodi na njegovo ime ili ne . A ima još jednostavniji naćin : da provere u katastar ( oni imaju pristup ) na koga se vodi zemlja .... ima tu milion naćina samo ako hoće da rade.

Nazad
Vrh