Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sve kad se sabere da li ima 1ha, a nije ni blizu moje opštine nego pripada Ljuboviji. Ako me to bude vadilo onda mogu i da se ne bavim poljoprivredom. Ovako lepo čista savest i mirno spavam.Zasto bi ih brisao ako mozes dobiti subvencije i na njih ?
Kod mene isti slučaj...Da li jos nekom nije vidljiva biljna kultura na parceli,i ne moze da se udje u izbor kultura?
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Jesi li trazio od veterinarske stanice da ti ponezu broj rpg-a sa njihovi hid brojem u bazi. Ja sam odneo broj mog gazdinstva i oni su uneli u veter,stanici i povezali bazeUspeo sam da se ulogujem, trazi mi hid kad pritisnem obnovu gazdinstva inace svi podaci se slazu
Ma nista na stranici gde se vodi stanje e agrar kliknes konvencionalna ili organska proizvodnja i potvrdis stanje u registru gotov posao odradim obnovuJesi li trazio od veterinarske stanice da ti ponezu broj rpg-a sa njihovi hid brojem u bazi. Ja sam odneo broj mog gazdinstva i oni su uneli u veter,stanici i povezali baze