geci
Član
Drale imas kod od 6 brojeva koje si uneo kod prvog aktiviranja
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Знаш ли, да ли је иста прича и са радом из Win/PC окружења?Ljudi, sve je to setovano na kratak rok neaktivnosti (minut, dva, pet, petnaest), nema s tim stvarima zajebavanja.
Ako je tako onda im je zaštita do moga. Sto su bez veze komplikovakli.... Dal moze samo odma nakod izlaska iz aplikacije ili moze i kad prodeje neko vreme (tipa pola sata +)?Bogami u pravu je, izbacio sam ikonicu eagrar i izasao iz svega posto windows je trebalo da se updejtuje i restartovao komp pa kliknem na ikonicu i usao bez nekog prijavljivanja
ako si menjao podake o opstini ili nesto drugo, treba da dostavis potrebni dokument,a oni da verifikuju promenuKada otvorim ovaj link izbaci mi da se prijavim prekoportala za elektronsku identifikaciju, kliknem na to i odmah mi otvori Eagrar i moje gazdinstvo. Sad mi nije jasno kako je to moguce? I kada gledam podatke o gazdinstvupise mi nosilac gazdinstva nije verifikovan. Sta to znaci? Resio sam ovo za elektronsku prijavu. Samo jos ovo da vidim zasto nisam verifikovan.