E-Agrar

ides na unesi parcelu nosioca/clana gazdinstva i kada se otvori prozor izaberes 2 stavku, unos parcela neuredjenih u katastru,i onda pratis dalje korake,izaberi katastarsku opstinu, broj kat. parcele, povrsina parcele, udeo u parceli, i procitaj sta traze da dostavis od priloga
Radi se o zakupu zemljišta.

Kako prijaviti zemljište gde je u proceduri upis matičnog broja? Katastar nikako da odradi.
Radi se o zakupu zemljišta.
Pošto je u pitanju Zakup zemljišta napravite ugovor gde će te navesti JMBG od vlasnika i vas kao korisnika te i te parcele.
JMBG od vlasnika navedite i tokom unošenja parcele u vaš eRPG.
Ugovore imate ovde:​

Hvala. Uspešno prijavljene parcele. Mislio sam ako u katastru nije upisan matični broj da neće proći ali prihvaćeno je.

Kako podeliti jednu parcelu u vlasništvu na 2 dela, pola je psenica a pola soja, zbog osiguranja? U pitanju je 6.99 ha

Kako podeliti jednu parcelu u vlasništvu na 2 dela, pola je psenica a pola soja, zbog osiguranja? U pitanju je 6.99 ha
Nije komplikovano.Kad budeš menjao biljnu strukturu moćeš sam da navedeš površinu parcele.Ideš dodaj biljnu kulturu i navedeš pšenica 3 xa. popuniš sve lepo rubrike i ideš prihvati.Onda opet ideš na istoj parceli dodaj biljnu kulturu tu ideš soja 3,99 xa. isto popuniš sve rubrike i prihvatiš.Bitno je samo da zbir te dve kulture bude tačan kao sto ti je veličina parcele i to je to.

Pozdrav, da li je neko uspeo da prebaci Consent ID nalog sa starog na novi telefon, i kako ste to uradili? Pratio sam ono njihovo uputstvo na sajtu i nikako neće.

Edit Uspeo sam posle puno pokušaja, aplikacija iz nekog razloga nije registovala dokument.

Poslednja izmena:
У Constent ID апликацији на старом телефону одете на ИД затим на три усправне тачке горе десно па онда на направите резервну копију. Ту се постави лозинка и онда кликнете на сачувај резервну копију. Кад је сачувана можете је послати сами себи на е-маил и даље ћете већ видети шта и како да је искористите на новом телефону - јавиће се већ неко да доврши.

Gospodo!
Zna li se koliko treba čekati na Izvod iz registra i na Setvenu strukturu?
Potvrdu o aktivnom statusu sam dobio za 1 dan.

Gospodo!
Zna li se koliko treba čekati na Izvod iz registra i na Setvenu strukturu?
Potvrdu o aktivnom statusu sam dobio za 1 dan.
Par sekundi

Već sam vam odgovorio u Sredu (05.02.2025.) u 17:00 na to pitanje:

Poruka u temi "E-Agrar"

Nazad
Vrh