E-Agrar

Da li je neko imao ovakvu situaciju? Vlasnik zemlje tvrdi da nikad nije registrovao zemlju i nema registrovano gazdinstvo a kad sam pokušao da upišem njivu izbacilo mi je da je registrovana na dva gazdinstva i to u većoj površini nego što je ukupna površina njive.
Jel ziv vlasnik?
Ako jeste nek izvadi Conset i pristupi gazdinstvu. Ako ga je imao imace ga automatski u e-agraru. Ako nije imao gazdinstvo onda upisi broj gazdinstva koji ti se izbacuje u tom obavestenju. Idi do trezora i zamoli da ti kazu ko je vlasnik gazdinstva. Ako nece onda pisi e-agraru na mail. Obrazlozi problem i oni ce ti pomoci. Bitno je da znas cija su gazdinstva, a to ces najlakse dobiti od trezora.
Ja sam imao slican proble i resio sam i to za dva zakupa. Bilo je komplikovano, ali se relativno brzo resilo.

Ma gde to ispunjavaš zahtev?

EAgrar/izvod iz registra poljoprivrednih gazdinstava/vrsta izvoda (klik na izaberi)/izvod-struktura biljne proizvodnje/na dan (klik na kalendar i današnji datum)/način dostave - dostava overenog izvoda/svrha izvoda (napiši šta god želiš)/PODNESI ZAHTEV!

GOTOVO!
5890b59dbdc050d208fb9047bc7a6b12.jpg

Poslednja izmena:
Ima li nekih ograničenja? Tipa minimum godina, da li se računa kao ravnopravan član u slučaju bodovanja (grad Beograd ima bodovanje po broju članova) i sličnih?

Pa čekaj, kako može član gazdinstva da bude neko dete od 2 godine, stvarno mi nije jasno. Zar ne bi trebalo da se računa samo radno sposobno stanovništvo, ili ja nisam baš shvatio koncept?

Nazad
Vrh