E-Agrar

@Srđan01
Pozdrav!
Jedno pitanje žena mi je član gazdinstva i planiram da otvorim i njoj gazdinstvo. Da li treba da je izbrišem iz mog gazdinstva? Hvala!
Naravno da morate da je obrišete iz vašeg gazdinstva (Sistem eAgrar neće dozvoliti da se registruje novo gazdinstvo kao fizičko lice koji je već ubačen kao član na nekom drugom gazdinstvu).

U ostalom recite ženi da ode u Poštu i neka traži "Parametre za mobilnu aplikaciju ConsentID" i probajte da napravite novo gazdinstvo i videćete da vam je otključana samo opcija "Registracija gazdinstva kao Pravno lice" (Rešenje sam vam napisao gore).

Ako ste dodavali parcele preko člana gazdinstva moraćete i to da obrišete da bi u opšte vaša žena mogla da registruje gazdinstvo.

Poslednja izmena:
Iznenadjenje za koje ni sam trenutno NE VERUJEM.
Sinoc registrovao gazdinstvo, danas je vec registrovano i dodeljen je broj.
Ja sam danas i odma br.dodeljen
Nego Srđane 01 da li mogu parcelu u mom vlasništvu da dam (naravno sa ugovorom kod notara)u suprugino gazdinstvo?

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Ja sam danas i odma br.dodeljen
Nego Srđane 01 da li mogu parcelu u mom vlasništvu da dam (naravno sa ugovorom kod notara)u suprugino gazdinstvo?

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Poruka u temi "E-Agrar"

>>Parcele člana<<

Sve ostalo je isto samo što se dodaje još i Izjava da je saglasan da zemljišni fond unosi u gazdinstvo (Izjava)

Naravno da morate da je obrišete iz vašeg gazdinstva (Sistem eAgrar neće dozvoliti da se registruje novo gazdinstvo kao fizičko lice koji je već ubačen kao član na nekom drugom gazdinstvu).

U ostalom recite ženi da ode u Poštu i neka traži "Parametre za mobilnu aplikaciju ConsentID" i probajte da napravite novo gazdinstvo i videćete da vam je otključana samo opcija "Registracija gazdinstva kao Pravno lice" (Rešenje sam vam napisao gore).
Hvala na odgovoru! Tako sam i uradio i sve je uspelo. Cekam sad da mi prihvate novo gazdinstvo (ženi)

Nazad
Vrh