E-Agrar

Gori gde se otvara novo gazdinstvo i gde mogu da ne verifikuju zahtev jer su tako u mogucnosti.

Trebalo je da se sređuje sve u decembru. Od 01. do 15. januara pa i duže je opšte poznato da se radi smanjenim kapacitetom. Ja sam sve završio do kraja decembra. Ako nešto iskrsne radiće se u februaru, sada samo možemo da se nerviramo dok ljudi proslavljaju praznike.

Ma to i jeste moja poenta. Ne da branim bilo koga, već to da pokušamo manje da se nerviramo. Nerviramo se sada i za stvari koje i nisu toliko bitne..Glupa navika, a jedan je život.

Radi e agrar. Ubacio nove parcele, prihvacene u roku od 5min. Ali sad imam problem na 4 parcele. Izgleda da se mora upisati parcela pod jednim brojem pa da sama ptikaze delove parcele, sto nije dobro. Sta ako dva arendase rade istu njivu samo svoju polovinu? Ja sam unosio svaki broj u katastru i njegovu povrsinu. I sad su te parcele odbijene. Zvao call centar, kazu javice se kasnije. To mi nije logicno nikako, prosle godine unosio parcele kao i do ssd i sve je proslo.

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

Proradilo sinoc dodavanje parcela.
Jedino ne znam jel stari vlasnik obrisao iz gazdinstva, pre je odmah iskakalo da je parcela kod nekog u gazdinstvu, sad je prihvatilo i istao trokutic pa ceka proveru.

Proradilo sinoc dodavanje parcela.
Jedino ne znam jel stari vlasnik obrisao iz gazdinstva, pre je odmah iskakalo da je parcela kod nekog u gazdinstvu, sad je prihvatilo i istao trokutic pa ceka proveru.
Isto je kao i prošli put (Ako je parcela zauzeta pojaviće se BPG, ako je parcela slobodna neće se pojaviti ništa sem ⚠️ to je znak da je otišla na proveru, ako se pojavi ❌ pisaće dole šta treba da se ispravi).

Radi e agrar. Ubacio nove parcele, prihvacene u roku od 5min. Ali sad imam problem na 4 parcele. Izgleda da se mora upisati parcela pod jednim brojem pa da sama ptikaze delove parcele, sto nije dobro. Sta ako dva arendase rade istu njivu samo svoju polovinu? Ja sam unosio svaki broj u katastru i njegovu povrsinu. I sad su te parcele odbijene. Zvao call centar, kazu javice se kasnije. To mi nije logicno nikako, prosle godine unosio parcele kao i do ssd i sve je proslo.

Ja sam letos imao problem. Napravili ugovor na celu površinu a lik je vlasnik polovine. Tako sam uvek i radio a u eagrar u površinu koja se obradjuje unesem samo tu polovinu i uvek je bilo u redu. E sad letos mi izašlo da nije dobra površina u ugovoru. Posle jedno mesec dana ga ponovo navatam da odemo da overimo drugi ugovor ali sad napišem samo tu polovinu njegovu. Dodjem kući i odem na eagrar da ubacim kad ono prihvaćena ta parcela sa onim prvim ugovorom....

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Cudne stvari. Prihvatili mi parcelu koja ima 2 broja i 4 dela. A za ovo zezaju. Uradicu nove ugovore pa cu priloziti opet.

@Srđan01
Pozdrav!
Jedno pitanje žena mi je član gazdinstva i planiram da otvorim i njoj gazdinstvo. Da li treba da je izbrišem iz mog gazdinstva? Hvala!

Nazad
Vrh