E-Agrar

Gori gde se otvara novo gazdinstvo i gde mogu da ne verifikuju zahtev jer su tako u mogucnosti.

Trebalo je da se sređuje sve u decembru. Od 01. do 15. januara pa i duže je opšte poznato da se radi smanjenim kapacitetom. Ja sam sve završio do kraja decembra. Ako nešto iskrsne radiće se u februaru, sada samo možemo da se nerviramo dok ljudi proslavljaju praznike.

Ma to i jeste moja poenta. Ne da branim bilo koga, već to da pokušamo manje da se nerviramo. Nerviramo se sada i za stvari koje i nisu toliko bitne..Glupa navika, a jedan je život.

Radi e agrar. Ubacio nove parcele, prihvacene u roku od 5min. Ali sad imam problem na 4 parcele. Izgleda da se mora upisati parcela pod jednim brojem pa da sama ptikaze delove parcele, sto nije dobro. Sta ako dva arendase rade istu njivu samo svoju polovinu? Ja sam unosio svaki broj u katastru i njegovu povrsinu. I sad su te parcele odbijene. Zvao call centar, kazu javice se kasnije. To mi nije logicno nikako, prosle godine unosio parcele kao i do ssd i sve je proslo.

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

Nazad
Vrh