E-Agrar

Miliševicnik pošalji mi neku pp u sanduče pošto ti je zaključan profil pa ne mogu ja tebi.

Hteo sam da ubacim neke parcele u e agrar,i lepo su se videle,i ja ih obeležim,i pre nego što sam završio šta sam naumio kliknem da se vratim nazad,i sad nit su ubačene u egrar nit ih više vidim da ih opet ubacim...proszo nisam pametan gde se to zadenulo,jel imao neko takav slučaj?

Hteo sam da ubacim neke parcele u e agrar,i lepo su se videle,i ja ih obeležim,i pre nego što sam završio šta sam naumio kliknem da se vratim nazad,i sad nit su ubačene u egrar nit ih više vidim da ih opet ubacim...proszo nisam pametan gde se to zadenulo,jel imao neko takav slučaj?
  • Odjavite se
  • Prijavite se pomoću drugog WEB pregledača
  • Pokušajte ponovo

Ako mi je parcela zavedena u eagraru ali promenio se vlasnik parcele,napravio sam nov ugovor sa vlasnikom i onda samo na tu parcelu da ubacim te nove podatke? Ili moram da obrisem parcelu pa kao novu parcelu da je zavedem? Posto sam ja ubacio slike novog ugovora i izvod iz ekatastra. A jel treba vlasnikova odcitana licna karta? Posto to nisam ubacio.sve to ubacio ali nema nikakav trougao pored te parcele

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Ako mi je parcela zavedena u eagraru ali promenio se vlasnik parcele,napravio sam nov ugovor sa vlasnikom i onda samo na tu parcelu da ubacim te nove podatke? Ili moram da obrisem parcelu pa kao novu parcelu da je zavedem? Posto sam ja ubacio slike novog ugovora i izvod iz ekatastra. A jel treba vlasnikova od citana licna karta? Posto to nisam ubacio.

Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Dovoljno je da priložite nov overen ugovor i da promenite datum važenja zakupa i ako se promenio novi vlasnik ubacite njegov JMBG.

Da li potrebno prilikom unosenja novih parcela priloziti kopiju lične karte zakupodavca ili je dovoljno samo overen ugovor i izvod iz katastra

Da li moze da se uradi ugovor o ustupanju zemljista ili podzakup, cale je uzeo u zakup zemljiste, ima ugovor i sad moram da prebacim na moje gazdinstvo?

Da li potrebno prilikom unosenja novih parcela priloziti kopiju lične karte zakupodavca ili je dovoljno samo overen ugovor i izvod iz katastra
Prilikom ubacivanja novih parcela u zakupu treba vam sledeće

1. Overen ugovor
  2. Izvod iz eKatastar (On ne treba da se overava ⚠️ uz napomenu prihvata se izvod iz eKatastar).

Očitana lična karta vam ne treba (Samo vam treba JMBG od vlasnika parcela). Očitana Lična karta se prilaže ako ubacujete člana u vašem gazdinstvu.

Da li moze da se uradi ugovor o ustupanju zemljista ili podzakup, cale je uzeo u zakup zemljiste, ima ugovor i sad moram da prebacim na moje gazdinstvo?
Da li je vaš otac član vašeg gazdinstva ili i on ima svoje gazdinstvo ?

Ako jeste uradite ovako​

Update

Pregled i promena podataka o gazdinstvu​

Svaku promenu u podacima o poljoprivrednom gazdinstvu neophodno je da prijavite Registru u roku od 30 dana od nastupanja promene.

Dodaj parcelu člana

Izaberete vašeg oca

U zakupu od fizičkog lica

Dodate Overen ugovor i ovu popunjenu Izjava (Prilog 5)

Poslednja izmena:
Nije clan, ima svoje gazdinstvo, mislio sam da izbrisem te parcele iz njegovog gazdinstva i da prebacim u moje gazdinstvo, stim da napravim ugovor sa njim o podzakupu ili ustupanju?

Srdjan@
Predao sam u roku zahtev za povraćaj novca za osiguranje useva, stoji i dalje kao primenjeno.Ja sam pre par dana obnovio gazdinstvo, na toj parceli sam promeni kukturu, napisao sam šta je u planu za ovu godinu, da li to ima veze sa ovim zahtevom ili da vratim ponovo istu kulturu ? je l mogu da obnovim ponovo zahtev, dešava se da ponekad zabaguje nešto?

По мени, све је у реду. Ти си поднео захтев за осигурање усева из 2024.године где се на тој парцели налазила баш та култура. Сад идеш са обновом газдинства за 2025.годину и нормално је да је ситуација сад другачија и да нема везе са претходном годином.

Srdjan@
Predao sam u roku zahtev za povraćaj novca za osiguranje useva, stoji i dalje kao primenjeno.Ja sam pre par dana obnovio gazdinstvo, na toj parceli sam promeni kukturu, napisao sam šta je u planu za ovu godinu, da li to ima veze sa ovim zahtevom ili da vratim ponovo istu kulturu ? je l mogu da obnovim ponovo zahtev, dešava se da ponekad zabaguje nešto?
Iskreno tu informaciju nisam dobio (Da ne sme da se menje setvena struktura i obnavlja gazdinstvo).

Lepo vam je napisao @ACA RAIC (Prilikom podnošenja zahteva priložili ste setvenu strukturu iz 2024 i to tamo stoji i nema nikakve veze sa 2025).

Vidim da je sada to aktuelno pitanje.

Kako ja da resim slucaj.
Kupili smo zemlju od coveka koji ima gazdinstvo i ima jednu parcelu prijavljenu u eagraru.A covek se vise ne bavi poljoprivredom a zaboravio je svoj mail i consent id.Kako sada on da obrise da bi ja prijavio u eagrar?

Ode u poštu i traži nove parametre za Consent aplikaciju. Instalira je na telefon i uloguje se na eagrar.

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

Kako ja da resim slucaj.
Kupili smo zemlju od coveka koji ima gazdinstvo i ima jednu parcelu prijavljenu u eagraru.A covek se vise ne bavi poljoprivredom a zaboravio je svoj mail i consent id.Kako sada on da obrise da bi ja prijavio u eagrar?
Odgovorio vam je @zikabog tako treba da odradi Vlasnik parcele

Ja samo da dodam gazdinstvo treba da se obriše (Pošto ako obriše tu parcelu koju je imao, gazdinstvo može da ode u pasivni status).

Još nešto da dodam vlasnik gazdinstva kada podnese zahtev za brisanje gazdinstva iz registra obavezno da pozove 0800106107 i da kaže da je podneo zahtev za brisanje gazdinstva, izdiktira njegov BPG i da zamoli da se ubrza proces.

Pozdrav ljudi, imam neki problemcic, na jednoj parceli ima vise vlasnika u kojoj sam vecinski, otkupio sam deo navedene parcele,probao da to promenim u e agraru, medjutim ne moze, da li treba da je izbrisem i ponovo uvedem...hvala

Nazad
Vrh