talianu
Član
Miliševicnik pošalji mi neku pp u sanduče pošto ti je zaključan profil pa ne mogu ja tebi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hteo sam da ubacim neke parcele u e agrar,i lepo su se videle,i ja ih obeležim,i pre nego što sam završio šta sam naumio kliknem da se vratim nazad,i sad nit su ubačene u egrar nit ih više vidim da ih opet ubacim...proszo nisam pametan gde se to zadenulo,jel imao neko takav slučaj?
Dovoljno je da priložite nov overen ugovor i da promenite datum važenja zakupa i ako se promenio novi vlasnik ubacite njegov JMBG.Ako mi je parcela zavedena u eagraru ali promenio se vlasnik parcele,napravio sam nov ugovor sa vlasnikom i onda samo na tu parcelu da ubacim te nove podatke? Ili moram da obrisem parcelu pa kao novu parcelu da je zavedem? Posto sam ja ubacio slike novog ugovora i izvod iz ekatastra. A jel treba vlasnikova od citana licna karta? Posto to nisam ubacio.
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Prilikom ubacivanja novih parcela u zakupu treba vam sledećeDa li potrebno prilikom unosenja novih parcela priloziti kopiju lične karte zakupodavca ili je dovoljno samo overen ugovor i izvod iz katastra
Da li je vaš otac član vašeg gazdinstva ili i on ima svoje gazdinstvo ?Da li moze da se uradi ugovor o ustupanju zemljista ili podzakup, cale je uzeo u zakup zemljiste, ima ugovor i sad moram da prebacim na moje gazdinstvo?
Dodate Overen ugovor i ovu popunjenu Izjava (Prilog 5)
Iskreno sada stvarno ne znam šta da vam odgovorim (Moj savet je da pozovete 0800106107 pa će vam se neko javiti).Nije clan, ima svoje gazdinstvo, mislio sam da izbrisem te parcele iz njegovog gazdinstva i da prebacim u moje gazdinstvo, stim da napravim ugovor sa njim o podzakupu ili ustupanju?
Iskreno tu informaciju nisam dobio (Da ne sme da se menje setvena struktura i obnavlja gazdinstvo).Srdjan@
Predao sam u roku zahtev za povraćaj novca za osiguranje useva, stoji i dalje kao primenjeno.Ja sam pre par dana obnovio gazdinstvo, na toj parceli sam promeni kukturu, napisao sam šta je u planu za ovu godinu, da li to ima veze sa ovim zahtevom ili da vratim ponovo istu kulturu ? je l mogu da obnovim ponovo zahtev, dešava se da ponekad zabaguje nešto?
Vidim da je sada to aktuelno pitanje.
Odgovorio vam je @zikabog tako treba da odradi Vlasnik parceleKako ja da resim slucaj.
Kupili smo zemlju od coveka koji ima gazdinstvo i ima jednu parcelu prijavljenu u eagraru.A covek se vise ne bavi poljoprivredom a zaboravio je svoj mail i consent id.Kako sada on da obrise da bi ja prijavio u eagrar?