Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Naravno da možete da ubacujete nove parcele nakon Obnove gazdinstva.Kolege da li posle obonove gazdinstva mogu da ubacujem nove parcele u eagrar ?
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Ja imam dosta parcela koje obradjujem više od 10 god.a vlasnici već u godinama.Pa načuli sve i svašta pa se plaše da napravimo ugovor.Nit imaju gazdinstvo nit im zemlja prijavljena,jednostavno neće.Dzaba im ja lepo sve objasnim ali ne vrediSamo se plašim da će tu postaviti neku "caku" da ipak neće moći tako lako da se ubaci zemljište za koje vlasnici ne daju potpis.
Ti ako nisu stekli poverenje u tih 10 god placanja arende onda su bas bas neki teski ljudi za zaobilazenje....Ja imam dosta parcela koje obradjujem više od 10 god.a vlasnici već u godinama.Pa načuli sve i svašta pa se plaše da napravimo ugovor.Nit imaju gazdinstvo nit im zemlja prijavljena,jednostavno neće.Dzaba im ja lepo sve objasnim ali ne vredi
Imam i ja koji neće ugovor, imam parcele koje se vode na preminule i parcele čiji vlasnici ne dolaze iz inostranstva 10+ godina, sve bi to moglo da se upiše ali mi malo zvuči suviše lako da nam omoguće jednim papirom a da se nama to na drugi način ne obije o glavu.Ja imam dosta parcela koje obradjujem više od 10 god.a vlasnici već u godinama.Pa načuli sve i svašta pa se plaše da napravimo ugovor.Nit imaju gazdinstvo nit im zemlja prijavljena,jednostavno neće.Dzaba im ja lepo sve objasnim ali ne vredi
Lepo im objasnis da satelitski snimaju i prate njive,ako vide da se obrafjuju a nisu nigde prijavljene da se obradjuju postoji realna sansa da snose posledice.Ja imam dosta parcela koje obradjujem više od 10 god.a vlasnici već u godinama.Pa načuli sve i svašta pa se plaše da napravimo ugovor.Nit imaju gazdinstvo nit im zemlja prijavljena,jednostavno neće.Dzaba im ja lepo sve objasnim ali ne vredi
Onda će ti reći bolje neka stoje u parlogu. Ima još starijih ljudi koji nisu baš najpismeniji i plaše se da ih neko ne prevari pa im uzme zemlju i nikako ga ne možeš ubediti u drugo. Ili kao što ja imam jednog "ja ti garantujem i neću te prevariti, ti radiš dok sam živ a ako ti se ne isplati bez subvencija neka stoji zemlja u parlogu". Nažalost ovo poslednje je u pravu, svi mi nastavljamo da radimo zbog subvencija jer bi smo bez njih propali lagano.Lepo im objasnis da satelitski snimaju i prate njive,ako vide da se obrafjuju a nisu nigde prijavljene da se obradjuju postoji realna sansa da snose posledice.
Jel se šta rešilo? Da ne probavam za džabe...Radi se na rešavanju problema.
A jel može obrnuto ubacivanje novih parcela pa obnova?Naravno da možete da ubacujete nove parcele nakon Obnove gazdinstva.
Stvarno ne znam (Ništa mi ne govore).Jel se šta rešilo? Da ne probavam za džabe...
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Da li ste izvršili
Obnovu poljoprivrednog gazdinstva
Kako biste zadržali AKTIVAN status svog poljoprivrednog gazdinstva neophodno je da proverite podatke o svom gazdinstvu i izvršite obnovu.
Ako ništa sačekajte 09.01.2025. pa onda ponovo probajte.
Sve jedno je (Nema nikakve greške), možete pre obnove a možete i posle obnove da ubacite nove parcele.A jel može obrnuto ubacivanje novih parcela pa obnova?