E-Agrar

Potrebna jos jedna pomoc oko registracije novog gazdinstva.
Do skoro se nisam setio da smo pokojni otac i ja jos 2014. god napravili ugovor o plodouzivanju, ali celokupnu imovinu nismo zaveli na mene u katastru.Pre Nove godine sam preko advokata podneo zahtev za upis u katastar.U katastru je vec zavedeno na mene, ali me buni ovo u dnu izvoda, gde pise da prvostepena odluka nije konacna.Advokat mi je rekao da treba uplatiti jos administrativnu taksu kada stigne resenje.
Pitanje je da parcele li sa ovakvim izvodom iz katastra mogu vec ubaciti u E-agrar da otvorim novo gazdinstvo?
Ivako izgleda taj izvod:

prosle godine meni je prosla,a da resenje nije bilo konacno

Potrebna jos jedna pomoc oko registracije novog gazdinstva.
Do skoro se nisam setio da smo pokojni otac i ja jos 2014. god napravili ugovor o plodouzivanju, ali celokupnu imovinu nismo zaveli na mene u katastru.Pre Nove godine sam preko advokata podneo zahtev za upis u katastar.U katastru je vec zavedeno na mene, ali me buni ovo u dnu izvoda, gde pise da prvostepena odluka nije konacna.Advokat mi je rekao da treba uplatiti jos administrativnu taksu kada stigne resenje.
Pitanje je da parcele li sa ovakvim izvodom iz katastra mogu vec ubaciti u E-agrar da otvorim novo gazdinstvo?
Ivako izgleda taj izvod:

Možete da stavite tu parcelu pošto je na vas 1/1 (Izaberete dodaj parcelu nosioca, u katastru, napišete podatke bez prilaganja ičega pošto je na vas ta parcela)

@Srđan01 (Offline)
Pozdrav Srdjane!
Imam jedno pitanje treba mi izmena prezimena na gazdistvo vezano za sestrino gazdinstvo .
Išao sam na Eagrar u Opšte zahteve tamo sam dostavio dokumentaciju .
Novu ličnu kartu, izvod venčanih ,izvod rođenih .
Sestra se udala pa je promenila prezime i adresu.
Adresu sam menjao nego prezime ne mogu.
Dostavio sam dokumetaciju pre mesec dana!
Hvala!

@Srđan01 (Offline)
Pozdrav Srdjane!
Imam jedno pitanje treba mi izmena prezimena na gazdistvo vezano za sestrino gazdinstvo .
Išao sam na Eagrar u Opšte zahteve tamo sam dostavio dokumentaciju .
Novu ličnu kartu, izvod venčanih ,izvod rođenih .
Sestra se udala pa je promenila prezime i adresu.
Adresu sam menjao nego prezime ne mogu.
Dostavio sam dokumetaciju pre mesec dana!
Hvala!
Prijavite se na sestrino gazdinstvo i u okviru Opštih zahteva dostavite ponovo sve od navedenih dokumenata.

Iskreno to zna da potraje (Ubrzajte pozivom ovog broja 0800106107).

Probao danas drugaru da ubacim 3 parcele nisam uspeo. Ima izjavu clana i slikao licnu kartu i stalno izbacuje eror.... Probacu posle bozica opet...

Izbacuje error kad hoću da ubacim parcelu. jel nešto do sistema?
I dalje error ocurred poruka. Ne mogu da se ubace parcele...
Srdjane imamo li nekih saznanja oko ovog problema?

Sent from my SM-A546E using Tapatalk
ako parcela nije izbrisana sa drugog gazdinstva gde je bila prijavljena,neces je nikad ni moci ubaciti

polovinom decembra sam ubacio drugaru neke sto je uzeo i pisalo stalno eror
cim su izbrisane iz gazdinstva gde su bile(bukvalno nije proslo ni 5min),prihvacene su na novom gazdinstvu

moguce da je to problem

Nije to. Tad bi izbacilo i broj gazdinstva u kojem se nalaze parcele. Ovo je neki opšti error...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Problem je u dostavljanju dokumenata,pokusavam odricanje od zalbe na resenje za gorivo vec par dana i greska se pojavi kada treba da dodam dokument

Pozdravljam vas,hteo sam da obnovim ugovor o zakupu zemljista medjutim ubacili su mi buvu u uvo da mozda formular kojeg koristim od ranije nece valjati iz nemam pojma kakvih razloga.Dali neko ima pouzdnaih informaciju o tome dal ce trebati neki ne znam kakvi novi formular?

Pozdravljam vas,hteo sam da obnovim ugovor o zakupu zemljista medjutim ubacili su mi buvu u uvo da mozda formular kojeg koristim od ranije nece valjati iz nemam pojma kakvih razloga.Dali neko ima pouzdnaih informaciju o tome dal ce trebati neki ne znam kakvi novi formular?
Izbacite tu buvu :haha: (Loša informacija) kakav god ugovor (Formular) imate prihvata se (eAgraru je bitno da je sam ugovor istinit, čitljiv, overen kod notara).

Verovatno su vam pričali da će se pojaviti neka Izjava koja treba da se overi kod notara. Ta izjava još uvek se neće pojaviti sve dok se ne odobri.

Izbacite tu buvu :haha: (Loša informacija) kakav god ugovor (Formular) imate prihvata se (eAgraru je bitno da je sam ugovor istinit, čitljiv, overen kod notara).

Verovatno su vam pričali da će se pojaviti neka Izjava koja treba da se overi kod notara. Ta izjava još uvek se neće pojaviti sve dok se ne odobri.

Samo se plašim da će tu postaviti neku "caku" da ipak neće moći tako lako da se ubaci zemljište za koje vlasnici ne daju potpis.

Nazad
Vrh