@Srđan01 (Offline) Kako da proverim na koje gazdinstvo se vodi parcela? Pokušavam da ubacim kupljene parcele ali su već prijavljene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zapamtite Broj Poljoprivrednog Gazdinstva i pozovete 0800 106 107 i tamo će te dobiti informaciju čije je to gazdinstvo (Dalje znate sami šta trebate da odradite kada saznate čije je gazdinstvo).@Srđan01 (Offline) Kako da proverim na koje gazdinstvo se vodi parcela? Pokušavam da ubacim kupljene parcele ali su već prijavljene.
Da li možeš proveriti zbog čega tvoje kolege u eAgraru više ne daju informaciju ko je nosilac gazdinstva po broju gazdinstva (navodno je strogo zabranjeno novom instrukcijom za rad koju su dobili)...Zapamtite Broj Poljoprivrednog Gazdinstva i pozovete 0800 106 107 i tamo će te dobiti informaciju čije je to gazdinstvo (Dalje znate sami šta trebate da odradite kada saznate čije je gazdinstvo).
Srdjan01 sta se prijavljuje u onaj prozor za pesticide? Msl zbog cega je to stavljeno?
Pitao sam ih ali ne žele da mi kažu (Stvarno ne znam zbog čega) .Da li možeš proveriti zbog čega tvoje kolege u eAgraru više ne daju informaciju ko je nosilac gazdinstva po broju gazdinstva (navodno je strogo zabranjeno novom instrukcijom za rad koju su dobili)...
Tako da, jedino preostaje da se obratimo vlasniku zemlje, jer on zna kome je ranije davao u zakup tu parcelu.
Ali, ako sam uzeo u zakup zemlju od vlasnika kojem je država vratila zemlju restitucijom, i ako je parcela zauzeta, sad moram da angažujem advokata i izlažem se trošku da bih saznao preko Uprave za poljoprivredno zemljište kod koga je upisana parcela, jer vlasnik nema pojma....
Faktura, racun, fiskalni...
Zasto ne bi moglo
Ako se odmah dobija racun/faktura onda moze naravno ali ima ljudi koji dobiju racun tek kad plate a to je kasno za konkurs koji je najavljen za april..И на агро рок одма добијаш фискални рачун ја прекључе узимао семе и каже газда задруге чекај рачун да ти откуцам. Још ми га и фотокопирао у случају да избледи.
@Srđan01 (Offline)
Srdjane da te pitam u ime sestrica, umro im je deda koji je bio nosilac gazdinstva. Ostavinska rasprava im je zakazana za 14. novembar. Sta bi sad trebali da rade da mogu da dobiju ove subvencije od 10000 ili 17000 hiljada ako budu, imaju sacuvane sve racune za seme i koji su onda koraci nadalje?
Tako je kod mene bilo za djubre ili semeAko se odmah dobija racun/faktura onda moze naravno ali ima ljudi koji dobiju racun tek kad plate a to je kasno za konkurs koji je najavljen za april..
Pa zato i kazem, ima razlicitih slucajeva.Tako je kod mene bilo za djubre ili seme
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока