Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Back up Id posaljes sebi na mail adresu, sa lozinkom sve zajedno i imaces opet pristup. ako ovo ti ne uspe ponovo u postu za novi Qr kod...srecno!Odradio sam prvi put backup za ConseniID i koristio sam ga na drugom tel. kad je otišla matična ploča. Da li taj isti backup može opet da se primeni sad opet po drugi put
Bekap fajl može se iskoristiti neograničen broj puta.Odradio sam prvi put backup za ConseniID i koristio sam ga na drugom tel. kad je otišla matična ploča. Da li taj isti backup može opet da se primeni sad opet po drugi put
Ako nema nalog na eUprava, prilog 5 i LK.Zena mi je clan na gazdinstvu, trebam njenu zemlju da ubacim sad u strukturu. Jel treba neka izjava za to, ugovor?
Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Imam ja skinut, poslacu ti na viber..Gde ima taj prilog br5 da se skine, i da li treba da bude overeno kod notara?
Gde ima taj prilog br5 da se skine, i da li treba da bude overeno kod notara?
Da pojasnimo samo da ne bude zabune, u ovoj poruci pise:Poruka u temi "E-Agrar"E-Agrar
Sta je potrebno od dokumentacije za registraciju novih parcela? Da li je dovoljno samo slikati overen ugovor? Sve strane overenog ugovora i izvod iz katastra. Da li se mogu upisati u gazdinstvo parcele gde JMBG zakupodavca nije upisan u katastru? Ne može koliko ja znam. Ispravka, ovo...poljoinfo.com
NapomenaKliknite na Izjava
Sve ostalo je isto samo što se dodaje još i Izjava da je saglasan da zemljišni fond unosi u gazdinstvo (Izjava)
Ništa nigde ne overavaš, samo popuniš, slikaš i pošalješ.Gde ima taj prilog br5 da se skine, i da li treba da bude overeno kod notara?
Da pojasnimo samo da ne bude zabune, u ovoj poruci pise:
A pre toga je pisano i o overenim ugovorima kod notara.
Ja sam samo sa ovim prilogom dodavao parcele clana. Eventualno (nisam siguran da li je to bilo za tu situaciju ili za nekog drugo) sam dodavao i priloge iz elektronskog katastra za svaku parcelu..
Gde ima taj prilog br5 da se skine, i da li treba da bude overeno kod notara?
Ne treba izvod. Samo LK i prilog 5 (to i piše kada se krene u postupak).
Parcela (ako je u eKatastru u vlasništvu) se sama pojavi u padajućem meniju.
za to mora da postoji debeo razlog da se naljutim ili još gore uvredim.Što se ti sada nešto kao ljutiš @Srđan01 (Offline)?
Koliko sam informisan sken lične karte ne treba za člana koji već postoji u gazdinstvu, jedino samo ako se dodaje nov član u to i to gazdinstvo.Juče sam ubacio parcelu, u vlasništvu člana gazdinstva, sama se pojavila u padajućem meniju, sledeći korak je dodaj priloge i piše:
1. Lična karta
2. Izjava člana gazdinstva
(ili obratno, 2 pa 1, ne sećam se).
Priložio i posle 5 minuta proverio - parcela je bila u sastavu gazdinstva.
Tražite pitanje od člana @vasovac i zatim moj odgovor.
Hvala , slažem se.To je to, a tvoja pomoć je dragocena, ali ne smeš biti sujetan
Hvala takođe.@Srđan01 (Offline) živ, zdrav debeo i veseo bio